ΠΑΡΑFOOTBALL

Έτρεξε να προλάβει για Μπερτόγλιο

Αγχώθηκε λόγω... Αστέρα Τρίπολης η Λαμία στην περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί η Λαμία να μην έχει ακόμα σωθεί, όμως, οι πρώτες συζητήσεις για την παραμονή του Φακούντο Μπερτόγλιο εν όψει της νέας σεζόν ξεκίνησαν.

Οι Φθιώτες έχουν ανέβει αισθητά τον τελευταίο καιρό και δικαιολογημένα πιστεύουν ότι θα σωθούν. Ακόμη κι έτσι, όμως, φαίνεται βιαστικό να αρχίζουν οι επαφές από τον Φεβρουάριο. Εξήγηση, βέβαια, υπάρχει.

Τον Ιανουάριο ο Αστέρας Τρίπολης πρέσαρε αρκετά τον Μπερτόγλιο για γυρίσει. Ο παίκτης, όμως, δεσμευόταν με συμβόλαιο, στη Λαμία δεν ήθελαν ούτε να το σκεφτούν το ενδεχόμενο φυγής του και τελικά τον κράτησαν.

Αντικαταστάτης του Μαρτίν Τόνσο στους Αρκάδες, όμως, ουδέποτε αποκτήθηκε. Και ποιος θα ήταν ο ιδανικός για κάποιους εν όψει καλοκαιριού; Ακριβώς αυτό σκέφτηκαν και στη Λαμία και γι’ αυτό τρέχουν από τώρα για να τον κρατήσουν.

Εάν τα αποτελέσματα βοηθήσουν και η παραμονή έρθει χωρίς πολύ άγχος, τότε σταδιακά θα γίνουν συζητήσεις και με άλλους. Ντανιέλ Αντέτζο, Ελίνι Δημούτσος και Βασίλης Πλιάτσικας είναι από τα ονόματα που βρίσκονται στη συγκεκριμένη λίστα.

Exit mobile version