ΠΑΡΑFOOTBALL

Γιακουμάκης: Περιζήτητος στην Ολλανδία!

Ο Γιακουμάκης με 10 γκολ σε 11 ματς στη Φέλνο αποτελεί Νο1 επιλογή για τη Φέγενορντ του Φρανκ Άρνεσεν.

Γιακουμάκης: Περιζήτητος στην Ολλανδία!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Απίθανο και όμως… ελληνικό! Πέρυσι τέτοια εποχή ο Γιακουμάκης δεν «χωρούσε» καν στο οικογενειακό δίτερμα της ΑΕΚ.

Ένα χρόνο μετά είναι ο πρώτος σκόρερ στην Eredivisie (11 ματς/10 γκολ με το χθεσινό κόντρα στην Βάαλβαϊκ) και πλέον ο εν δυνάμει βασικός σέντερ φορ στην Εθνική Ελλάδας. Το καλύτερο δώρο για τα 26α γενέθλιά του την Τετάρτη!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια» είναι ο πιο hot Νο9 στην ντόπια αγοράς.

Η Φένλο και δη ο Σταν Φαλκς (σ.σ.: Sports Director) πέτυχαν τζακ-ποτ με την επιλογή του Κρητικού φορ έναντι μόλις 180.000 ευρώ! Πάμε στο ρεπορτάζ. Φέγενορντ. Ντικ Αντβοκάατ κόουτς, Φρανκ Άρνεσεν τεχνικός διευθυντής. Η ομάδα φέτος άκρως ανταγωνιστική, στο -5 από την κορυφή και δη τον Άγιαξ. Σέντερ φορ; Ούτε γα δείγμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουλούρης: Ψάχνει ομάδα, χωρίς να κοιτάει Ελλάδα

Ο Ρόμπερτ Μπόζενικ που αγοράστηκε πέρυσι με 4 μύρια είναι τραυματίας και ο Νικολάι Γιόργκενσεν πλέον ντεφορμέ και άσφαιρος (6 ματς/1 γκολ). Η Νο1 προτεραιότητα για τον Ιανουάριο είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ! Η Φέγενορντ εδώ και 20 ημέρες έχει βγει στην γύρα, έχοντας «λοκάρει» το όνομά του δικού μας που διάγει τρομερό momentum!

Μάλιστα, βάσει πηγών μας από τη «χώρα της τουλίπας», ο Γιακουμάκης είναι το Νο1 στην short list της Φέγενορντ, δίχως ακόμη να ΄χουν πέσει νούμερα στο τραπέζι.

Δύο τα θέματα: η Φένλο στη μάχη παραμονής που δίνει δε θα ήθελε να χάσει το μεγαλύτερο όπλο της και συνάμα αξιώνει πάνω από 4 μύρια transfer fee! Ποσό που στην παρούσα φάση, η Φέγενορντ ζορίζεται να δώσει, αλλά ήδη ο τζόγος γύρω από τον Γιακουμάκη έχει ξεκινήσει…

Exit mobile version