ΠΑΡΑFOOTBALL

Η ευχή του Βράνιες για την 25η Μαρτίου (pic)

Τα "χρόνια πολλά" του Βόσνιου αμυντικόυ της ΑΕΚ στην Ελλάδα λόγω της εθνικής επετείου
Η ευχή του Βράνιες για την 25η Μαρτίου (pic)

Το εορταστικό κλίμα λόγω της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου φαίνεται ότι συνεπήρε και τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ ανέβασε την δική του ευχή στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Mε ένα instant story, ο στόπερ της Ένωσης έγραψε στα ελληνικά “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ”. Στο φόντο της φωτογραφίας δε, υπήρχαν δύο σημαίες, η ελληνική και η “κιτρινόμαυρη”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ευχή του Βράνιες για την 25η Μαρτίου (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.