ΤΕΝΙΣ

Θανάσης Κοκκινάκης: Με τατουάζ στα ελληνικά τιμά τον παππού και τη γιαγιά του!

Οι δεσμοί του Θανάση Κοκκινάκη -που εκθρόνισε τον Ρότζερ Φέντερερ από το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης- με την Ελλάδα είναι ισχυροί. Γεννημένος στην Αυστραλία, την εκπροσωπεί στους αγώνες, αλλά συντηρεί την επαφή του με τη χώρα μας. Η γιαγιά του Χριστίνα και ο παππούς του Παναγιώτης είχαν συχνά τον Θανάση και τον αδερφό του...
Θανάσης Κοκκινάκης: Με τατουάζ στα ελληνικά τιμά τον παππού και τη γιαγιά του!

Οι δεσμοί του Θανάση Κοκκινάκη -που εκθρόνισε τον Ρότζερ Φέντερερ από το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης- με την Ελλάδα είναι ισχυροί. Γεννημένος στην Αυστραλία, την εκπροσωπεί στους αγώνες, αλλά συντηρεί την επαφή του με τη χώρα μας.

Η γιαγιά του Χριστίνα και ο παππούς του Παναγιώτης είχαν συχνά τον Θανάση και τον αδερφό του σπίτι τους και τους τάιζαν… μέχρι σκασμού. Μιλούσαν στα δύο εγγόνια τους ελληνικά.

Ο 21χρονος τενίστας δεν απολαμβάνει πια τη φροντίδα του παππού και της γιαγιάς του, αλλά θα τους έχει πάντα μαζί του. «Πάντα στην καρδιά μου, Παναγιώτη – Χριστίνα», έγραψε στο αριστερό του χέρι όταν αποφάσισε να κάνει το πρώτο του τατουάζ.

Γραμμένο στα ελληνικά είναι και αφιερωμένο στη μνήμη τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θανάσης Κοκκινάκης: Με τατουάζ στα ελληνικά τιμά τον παππού και τη γιαγιά του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.