×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καλαμάτα: Σε ανοιχτή γραμμή με Λυμπερόπουλο


    Αντώνης Τσιράκης

Καλαμάτα: Σε ανοιχτή γραμμή με Λυμπερόπουλο


Διάθεση για μεγάλα πράγματα έχουν στην Καλαμάτα. Και μπορεί τα τελευταία αποτελέσματα να μην ήταν τα επιθυμητά, όμως, υπάρχει η πεποίθηση πως όλα θα στρώσουν με την αλλαγή προπονητή. Το τελευταίο, βέβαια, μένει να φανεί.

Το σίγουρο είναι πως η Καλαμάτα δε βρίσκεται στη Football League για να μείνει εκεί. Στόχος είναι σύντομα να τη βλέπουμε στην πρώτη κατηγορία. Αυτό θέλουν οι άνθρωποί της και γι’ αυτό ψάχνονται για διάφορες κινήσεις από το πάνω ράφι.

Μία τέτοια είναι για τα δεδομένα της κατηγορίας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Από τη στιγμή που ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους», θεωρητικά είναι άνεργος. Βρίσκεται, όμως, σε ανοιχτή γραμμή με τη «μαύρη θύελλα» για να αναλάβει το ίδιο πόστο.

Δίνει τις συμβουλές του, λέει την άποψή του και οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να τον πείσουν να βάλει και την υπογραφή του προσφέροντάς του και τις κατάλληλες εγγυήσεις. Μην σας προκαλεί εντύπωση και η πρόσφατη κρούση στον Τραϊνό Δέλλα στο θέμα του προπονητή. Μόνο τυχαία δεν ήταν…

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να πείσουν αυτή τη χρονική στιγμή τον «Κολοσσό» οι Μεσσήνιοι, αλλά στο θέμα του Λυμπερόπουλου, όλα είναι ανοιχτά…

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα