×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ντέλετιτς: Γι’ αυτό τον έθεσε τώρα εκτός ΑΕΛ ο Κούγιας


    Sportime Team

Ντέλετιτς: Γι’ αυτό τον έθεσε τώρα εκτός ΑΕΛ ο Κούγιας


Από τη στιγμή που ήταν δεδομένο πως δεν ανανεώνει ο Μίλος Ντέλετιτς, κάποια στιγμή θα έμενε εκτός ομάδας. Είναι μία τακτική ευρέως διαδεδομένη. Το θέμα, λοιπόν, ήταν το πότε.

Ο Αλέξης Κούγιας επέλεξε την Καθαρά Δευτέρα (11/3) για να το γνωστοποιήσει. Μία μέρα μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού. Θεωρείτε τυχαίο το timing;

Εδώ και καιρό είχε αποκαλύψει ο γνωστός ποινικολόγος πως ο Ντέλετιτς αποχωρεί από την ΑΕΛ γιατί θα πάει στην ΑΕΚ. Αυτό που άλλαξε είναι πως πλέον η ΑΕΛ έχει σωθεί. Ο Κούγιας όλον αυτόν τον καιρό ήξερε πως το χαρτί δεν γυρνάει. Έκανε τις προσπάθειές του, κατέθεσε μία αρκετά καλή πρόταση στον παίκτη για να ανανεώσει, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος.

Επομένως, το μόνο που του έμενε ήταν να κάνει υπομονή. Δεν γινόταν να θέσει εκτός ομάδας τον πιο ποιοτικό μεσοεπιθετικό του όσο οι Θεσσαλοί κινδύνευαν να υποβιβαστούν. Με τη νίκη επί του Λεβαδειακού, όμως, άπαντες ηρέμησαν.

Αυτή η απόφαση δείχνει και κάτι ακόμα. Πως σε μεγάλο βαθμό υπάρχει η σιγουριά για το πόσοι πέφτουν. Δεν προχωράει η αναδιάρθρωση, συνεπώς ξεχνάμε το 3+1. Μαξ δύο θα υποβιβαστούν. Και η ΑΕΛ απέχει από αυτή τη δυάδα επτά βαθμούς. Η σωτηρία είναι μία ανάσα και μπορεί να έρθει και χωρίς τον Ντέλετιτς. Γι’ αυτό και στο εξής ο Σέρβος τέθηκε εκτός ομάδας.