ΠΑΡΑFOOTBALL

O Ιωνικός περιμένει, ο Πλατέλλας θέλει, η Ξάνθη κάνει «νερά»!

O Ιωνικός περιμένει τον Πλατέλλα, αλλά ακόμα δεν έχει αποδεσμευθεί από την Ξάνθη.

Ο Ιωνικός τον θέλει, ο Βαγγέλης Πλατέλλας επίσης θέλει να επιστρέψει στη Νίκαια, αλλά η Ξάνθη δεν του λύνει το συμβόλαιο.
Ο Ιωνικός τον θέλει, ο Βαγγέλης Πλατέλλας επίσης θέλει να επιστρέψει στη Νίκαια, αλλά η Ξάνθη δεν του λύνει το συμβόλαιο.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ιωνικός τον θέλει, ο Βαγγέλης Πλατέλλας επίσης, αλλά η Ξάνθη δεν του λύνει το συμβόλαιο.

O Bαγγέλης Πλατέλλας έχει μιλήσει και έχει συμφωνήσει με τον Ιωνικό. Η επιστροφή του στη Νίκαια μετά την αποχώρηση του το περασμένο καλοκαίρι «κολλάει» στη… Ξάνθη!

Η Ακριτική ομάδα έχει ενημερωθεί από τον ποδοσφαιριστή οτι θέλει να αποχωρήσει και μάλιστα υπήρχε η διάθεση να λυθεί το συμβόλαιο του μετά το τελευταίο παιχνίδι για το 2021, στη Λάρισα.

Πλέον, η Ξάνθη φαίνεται να έχει αλλάξει τη στάση της με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει λύσει το συμβόλαιο του ακόμα. Στη Νίκαια παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής για να υπογράψει.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σπανός βλέπει και κάποιους εξτρέμ, κυρίως από την ξένη αγορά. Υπάρχει μια περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Ρουμανία, αλλά τα χρήματα δεν είναι λίγα.

Και για να βγουν από τα ταμεία της ΠΑΕ Ιωνικός πρέπει να λυθούν κάποια συμβόλαια. Μπουένο, Μπάσα και Λουάν δεν υπολογίζονται, έχουν ενημερώθει, αλλά κανείς δεν έχει αποχωρήσει.

Ήδη έχουν αποχωρήσει πέντε ποδοσφαιριστές (Μποσέτι, Ντελγκάδο, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Αναγνωστόπουλος). Πλέον μοναδικός διαθέσιμος καθαρός δεξιός μπακ ο Μύγας, ενώ υπάρχει και ο Γκοτσούλιας που μπορεί να καλύψει το κενό.

Οι Νικαιώτες, όπως αποκάλυψε το Sportime, κινήθηκαν για τον Πασχάλη Κάσσο της Νίκης Βόλου, αλλά οι Θεσσαλοί δεν τον αφήνουν να φύγει.

Exit mobile version