ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας έχει νέο μάνατζερ!

Άλλαξε στέγη ο Γιάννης Μασούρας, όπως γράφει η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime.
Ολυμπιακός: Ο Μασούρας έχει νέο μάνατζερ!

Ολυμπιακός: Μεταγραφές δεν κάνουν μόνο οι ομάδες, αλλά και διάφορα μανατζερικά γραφεία όπως γράφει η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime. Είναι και τέτοια η εποχή, άλλωστε, που γίνονται διάφορες αλλαγές με φόντο το καλοκαίρι. Νέο απόκτημα των Τάι και Ανδρέα Δημητρίου ο Γιάννης Μασούρας.

Πρώτο στοίχημα για εκείνους μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Σπάρτα Ρότερνταμ το να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Κάτι μου λέει ότι θα τα καταφέρουν.

Ο 25χρονος, άλλωστε, σε έναν χρόνο θα έμενε free agent ούτως ή άλλως. Στη συνέχεια ο δρόμος θα ανοίξει, καθώς ενδιαφερόμενοι ήδη υπάρχουν.

Να πάμε και στους υπόλοιπους; Πρόσφατα το ίδιο γραφείο ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κυριάκου Ασλανίδη. Φέτος έκανε ο 20χρονος το ντεμπούτο του με τον Άρη και εντός του συλλόγου υπάρχουν άνθρωποι που τον πιστεύουν. Μόνο που με την αλλεργία που δείχνει ο Άρης με τους Έλληνες, τίποτα δεν θα απέκλεια.

Είχε προηγηθεί και η μεταγραφή ενός ακόμη Έλληνα κεντρικού αμυντικού, του Δημήτρη Χαντάκια που βγάζει το ψωμί του στη Ζίρα την τελευταία διετία.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.