×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός – Τζόρτζεβιτς: Ράγισε το γυαλί οριστικά


    Sportime Team

Ολυμπιακός – Τζόρτζεβιτς: Ράγισε το γυαλί οριστικά


Ολυμπιακός – Τζόρτζεβιτς: Άλλη μία φορά που οι σχέσεις που έχει ο Ολυμπιακός με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς βγαίνουν στο προσκήνιο και γίνεται θέμα στα «ερυθρόλευκα» στέκια. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η συνάντηση του Σέρβου πρώην ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν ήταν, βέβαια, μόνοι τους, στην παρέα βρισκόταν και ο συνεργάτης του «Τζόλε», Ανδρέας Νινιάδης.

Η συνάντηση αυτή όχι μόνο έγινε γνωστή στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά υπήρξε και φωτογραφικό ντοκουμέντο! Οι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Ο οποίος δεν είναι και τόσο δημοφιλής στον Πειραιά, με τις σχέσεις που (δεν) έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η φωτογραφία ενόχλησε και για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι Ολυμπιακός – Τζόρτζεβιτς, πλέον, δεν είναι «ένα». Πέρασαν αυτά τα χρόνια και όπως φαίνεται ανεπιστρεπτί.

Ολυμπιακός – Τζόρτζεβιτς: Δεν είναι η φωτογραφία, μόνο…

Δεν χρειάστηκε όμως η συνάντηση αυτή για να χαλάσει τις σχέσεις των δύο πλευρών. Αυτές έχουν χαλάσει προ πολλού. Και συγκεκριμένα από το θέμα του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Τότε που ο «Τζόλε» έλεγε στον τερματοφύλακα να μη γυρίσει στον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος ήθελε και έτσι επέστρεψε στην ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» καταλογίζουν πολλά στον Τζόρτζεβιτς και ένα απ’ αυτό είναι ότι ποτέ επί της ουσίας δεν «συνεργάστηκε» με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά πάντα τη δουλειά που επέλεξε μετά το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή. Δηλαδή του μάνατζερ.

Επίσης στον Πειραιά γνωρίζουν και τις καλές σχέσεις που έχει ο Σέρβος με τον Νίκο Νταμπίζα. Για τον οποίο κάποτε υπήρχε καλή άποψη στο μεγάλο Λιμάνι, αλλά όχι πλέον. Άλλο ένα που του καταλογίζουν είναι πως τον Μάριο Σιαμπάνη τον πρότεινε απευθείας στον Παναθηναϊκό. Με τον Ολυμπιακό ο Τζόρτζεβιτς δεν ασχολήθηκε καθόλου.

Για αυτό και η δουλειά με τον νεαρό τερματοφύλακα έγινε αλλιώς και όχι με τους «Τζόλε», Νινιάδη.

Είναι πολλά τα επεισόδια αυτού του σήριαλ, δεν έχει να κάνει μόνο τώρα με τη συνάντηση που υπήρξε με τον Μελισσανίδη. Άλλωστε επίσης είναι γνωστές οι μανατζερικές σχέσεις του Τζόρτζεβιτς με την ΑΕΚ. Έχει πιτσιρικάδες στην ομάδα και υπάρχει επικοινωνία με τον σύλλογο εδώ και καιρό.

Όπως φαίνεται ο πάλαι ποτέ μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού, ως μάνατζερ έχει σχέση με όλους, εκτός από τους «ερυθρόλευκους»…

Για αυτό και το γυαλί έχει γυαλίσει μεταξύ τους εδώ και καιρό…

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα gavros.gr.


Τελευταία Νέα