ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Κόουτς, μήπως…

Ο Παναθηναϊκός κινείται αργά τη μεταγραφική περίοδο και θα πρέπει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναλάβει περισσότερο... δράση.
Παναθηναϊκός: Κόουτς, μήπως…

Ο Παναθηναϊκός κινείται αργά τη μεταγραφική περίοδο και θα πρέπει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναλάβει περισσότερο… δράση.

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει Ευρώπη. Συνάμα και μεταγραφική πρεμούρα/βιασύνη. Δεκτό. Η ομάδα ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Επίσης, δεκτό. Δεν υπάρχει η τόση μεγάλη άνεση σε μπάτζετ. Το ακούω αν και εσχάτως μαθαίνω πως το αφεντικό έδωσε εντολή και για μεταγραφή μέχρι 500 χιλιάρικα transferfee που θα κάνει τη διαφορά.

Αν δεν λαθεύω, στη θέση με το Νο6! Αρα;

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής στη στήλη «παρασκήνια» μπορεί ο κόουτς Γιοβάνοβιτς να είναι toomuch λεπτολόγος στην κρίση του, να θέλει να περιορίσει την πιθανότητα λάθους στο κάστινγκ, αλλά μετά από 40 ημέρες στην αγορά ο Παναθηναϊκός να ΄χει αποκτήσει ΜΟΝΟ τον Κώτσιρα δε δικαιολογείται.

Ηδη, εσωτερικά ακούγονται κάποιοι ψίθυροι για την απουσία ευελιξίας και τις υπεραρμοδιότητες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Νωρίς, ακόμη για περαιτέρω κουβέντες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor – Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή του!

Μέσι: Έφτασε τους 38 τίτλους – Ο πρώτος με την Αργεντινή!

Εύβοια: H αστυνομία συνέλαβε φωτιά για την φωτιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Κόουτς, μήπως…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.