ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Ακόμα φέρνουν έσοδα οι επιλογές του Άρνεσεν!

Οι τεχνικοί διευθυντές που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ έχουν ορισμένες βασικές διαφορές

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πολλά είναι τα όσα πρέπει να έχει ένας αθλητικός διευθυντής για να είναι επαρκής για τον ρόλο που του ανατίθεται, κάτι που δείχνει ότι είχε ο Φρανκ Άρνεσεν, ακόμα και μετά τη φυγή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Δανός που αποχώρισε από την ομάδα του «Δικεφάλου» το 2016, έκανε επιλογές που πραγματικά ευνόησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ακόμα και όταν εκείνος δεν βρισκόταν εκεί.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Agent Greek», τρεις ήταν οι περιπτώσεις που ήταν αποκλειστικά δικές του. Ο Ροντρίγκες, ο Όλσεν και ο Τσίμιροτ, οι οποίος ως κόστος δεν ξεπέρασαν όλες μαζί το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο σίγουρα μιλάμε για μεταγραφές που όταν αποχώρησαν προσέφεραν αρκετά στον Κυπελλούχο Ελλάδας. Αρχικά ο Όλσεν με τη μεταγραφή που έκανε στη Ρόμα, έβαλε αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας, ενώ και για τον Ροντρίγκες που βρίσκεται πολύ κοντά στο να πουληθεί, υπάρχει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Ο μόνος που τελικώς δεν θα φέρει κάτι στην ομάδα του Λουτσέσκου, είναι ο Τσίμιροτ την πώληση του οποίου στη Σταντάρ, ανέλαβε ο Λούμπος Μίχελ.

Ανανεώνουν Κρέσπο-Πασχαλάκης-Τι συμβαίνει με Βαρέλα-Μπίσεσβαρ!

Σαν σήμερα το «πάρτι» του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου (vid)

Exit mobile version