ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει ο ερχομός αθλητικού διευθυντή!

Τι αλλαγές θα φέρει στον ΠΑΟΚ η έλευση του αθλητικού διευθυντή!
ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει ο ερχομός αθλητικού διευθυντή!

Πριν από δυο εβδομάδες, όποιος ρώταγε στον ΠΑΟΚ για το αν θα έρθει αθλητικός διευθυντής, η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική, μέχρι που το πήρε πάνω του ο Γιώργος Σαββίδης.

Η άρνηση ήταν σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ακολουθούσαν και ανάλογα σχόλια. Ραζβάν Λουτσέσκου, τμήμα σκάουτινγκ και φυσικά στην κορυφή η οικογένεια Σαββίδη ήταν το οργανόγραμμα που αναλυόταν.

Μέσα σε δυο εβδομάδες και όπως αναφέρουν οι ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη με απόφαση του Γιώργου Σαββίδη, ο αθλητικός διευθυντής είναι έτοιμος να προσγειωθεί στην πανέμορφη πόλη με πτήση μάλλον από την Πορτογαλία.

Τι άλλαξε; Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», η πιάτσα λέει διάφορα αλλά ας σταθούμε στα πιο ρεαλιστικά. Ο ΠΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε να τα βρει με τον Καγκάβα π.χ. προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο ή να ανανεώσει (με το ανάλογο μεγάλο συμβόλαιο βέβαια) τον Ζίβκοβιτς.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν στον ορίζοντα πιο δύσκολα θέματα για την ομάδα της Super League 1 και αυτά καλό θα είναι να τα χειριστεί κάποιος που έχει σχέσεις με τις διεθνές ατζέντες.

Όπως π.χ. μερικές κρούσεις που έγιναν για παίκτες σε Πορτογαλία και Ιταλία και οι απαντήσεις ήταν αρνητικές.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.