×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτός έκανε το… κονέ για τον Νάτιντσουκ


Αντώνης Τσιράκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτός έκανε το… κονέ για τον Νάτιντσουκ


Η τελευταία χρονικά μεταγραφή που έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτή του Μαξίμ Νάτιντσουκ. Μία προσθήκη με φόντο το μέλλον στο στυλ του Βλάντισλαβ Νάουμετς. Ο παίκτης, δηλαδή, αποκτήθηκε για τη δεύτερη ομάδα και βλέπουμε. Ό,τι είχε γίνει και με τον Ουκρανό, ο οποίος σταδιακά πήρε ματς πρόπερσι και πέρυσι στη Super League 2 ήταν σταθερά μέλος του rotation.

Το εάν ο Νάτιντσουκ είναι ένας παίκτης που αξίζει να επενδύσει κανείς θα φανεί στο μέλλον. Το σίγουρο, όμως, είναι πως δεν ήρθε… ουρανοκατέβατος. Σε εκείνες τις αγορές ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια έχει έναν άνθρωπο που φαίνεται πως εμπιστεύεται, τον Αλεξάντρ Πάνκοφ.

Στα μέρη μας οι περισσότεροι ενδεχομένως θα τον έχουν ακούσει λόγω του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Είχε φέρει και άλλους συμπατριώτες του ο Ουκρανός μάνατζερ, όπως τους Γεβγέν Μπούντνικ, Βιτάλι Πρντέτα και Γεβγέν Σελίν στον Πλατανιά. Οι δύο πρώτοι στη συνέχεια πήγαν στη Λαμία, ο τρίτος (που χρονικά είχε προηγηθεί) στον Αστέρα Τρίπολης και τώρα στην Ανόρθωση.

Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τους Ηπειρώτες. Μεσολάβησε τόσο στη μεταγραφή του Όρεστ Κούζικ όσο και σε εκείνη του Νάουμετς. Και αφού το προηγούμενο χρονικό διάστημα βρέθηκε κάποιες φορές προς τα εκεί για να τελειώσει και το θέμα της μετακίνησης του πρώτου στην Πάφο, είχε τον χρόνο να δουλέψει άλλο ένα deal με τους «κυανόλευκους». Και εάν βγει ο νεαρός Νάτιντσουκ κερδισμένες θα είναι όλες οι πλευρές.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras