ΠΑΡΑFOOTBALL

Στον…τοίχο της Καισαριανής

Η "μάχη" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για να εντάξουν στην σφαίρα επιρροής τους δυο σωματεία της ΕΠΣΑ
Στον…τοίχο της Καισαριανής

Λίγο πριν το Grexit κι ενώ το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πλήρη ανυποληψία, χαρακτηριστικό είναι ένα παράδειγμα για την λειτουργία του.

Μια λειτουργία που κινείται γύρω από τους δυο τρεις ισχυρούς που κάνουν κουμάντο, ανάλογα με τις εποχές.

Κι αν νομίζει κάποιος, πως ο ανταγωνισμός τους για το πόσες ομάδες θα μπορέσει ο καθένας να εντάξει στην σφαίρα επιρροής του, αφορά μόνο τις ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας, ή της Football League, πλανάται πλάνην οικτρά.

Μέχρι την ΕΠΣ Αθηνών φτάνει η…φαγωμάρα τους, για ομάδες της ίδιας γειτονιάς!

Στην Καισαριανή ας πούμε, υπάρχει ο Μικρασιατικός που αγωνίζεται στην Α΄ΕΠΣΑ. Τον τελευταίο 1,5χρόνο υπάρχει συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, κυρίως σε ότι αφορά το δίκτυο ακαδημιών του συλλόγου, που έχει ενταχθεί σε αυτό των συνεργαζόμενων με τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά φυσικά αγγίζει και την πρώτη ομάδα.

Τα παρελκόμενα απ΄αυτήν την συνεργασία αρκετά. Ενα πολύ απλό, ο δωρεάν αθλητικός εξοπλισμός για κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας (εμφανίσεις, φόρμες, ρούχα προπόνησης, μπάλες, όργανα γυμναστικής). Κάτι που μόνο αμελητέο δεν είναι, για τις δύσκολες οικονομικά περιόδους που διανύουμε.

Μόλις η συνεργασία αυτή έγινε ευρύτερα γνωστή, το άλλο σωματείο της πόλης, ο ιστορικός Εθνικός Αστέρας που έχει φτάσει να αγωνίζεται στην Γ΄ΕΠΣΑ, δέχθηκε…πρόσκληση από τον Ολυμπιακό.

Μια πρόσκληση η οποία περιελάμβανε τα πάντα (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…) , όμως «σκάλωσε» στις απαιτήσεις των ανθρώπων που έχουν τις τύχες του συλλόγου και είδαν το συγκεκριμένο αίτημα ως μια καλή ευκαιρία ώστε να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον…τοίχο της Καισαριανής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.