Ο έμπειρος τεχνικός μαζί με τη γυναίκα του έδωσαν μια μάχη ζωής και βγήκαν νικητές

Η σχέση που έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης με τη θρησκεία είναι ιδιαίτερη, θερμή και ειλικρινής. Ο έμπειρος τεχνικός, πέντε ημέρες πριν από την κρίσιμη επέμβαση της συζύγου του, Βιβής, ζήτησε βοήθεια από εκεί που πραγματικά πίστευε ότι μπορούσε να τη λάβει. 

Όπως σημειώνει η στήλη «Κακίες» του Άκη Τριανταφύλλου στην έντυπη έκδοση του Sportime, πέντε μέρες πριν την επέμβαση, συνοδευόμενος από γνωστό μάνατζερ, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη, για να προσκυνήσει το Ιερό Σκήνωμα του Αγίου Εφραίμ.

Ηταν από τις ελάχιστες Μονές που ο Αναστασιάδης δεν είχε επισκεφθεί, γνωρίζοντας ωστόσο για τα πολλά θαύματα του Αγίου. Ο Αγγελος προσευχήθηκε αρκετή ώρα με θέρμη και πίστη ζητώντας βοήθεια, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα υγείας της  γυναίκας του. Φεύγοντας με Αγίασμα και λάδι για το νοσοκομείο, όπως είπε ο ίδιος, αισθάνθηκε διαφορετικά και πιο αισιόδοξα.

Τρεις μέρες μετά κι αφού είχε ανέβει στην Θεσσαλονίκη, δέχθηκε το τηλεφώνημα πως βρέθηκε συμβατό μόσχευμα από μια κοπέλα που είχε χάσει την ζωή της και οι δικοί της θέλησαν να δωρίσουν τα όργανά της!

Ύστερα από δεκάδες αποτυχημένες αναζητήσεις για δότη, ο Αγγελος κατάλαβε πως η επίκλησή του στον Άγιο είχε αποτέλεσμα και μόλις ολοκληρωθεί η περιπέτεια, είναι έτοιμος να ανταποδώσει.

Να σημειωθεί πως η επέμβαση της γυναίκα του πήγε πολύ καλά και το πιθανότερο έως το τέλος της εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο από το Ωνάσειο.