ΠΑΡΑFOOTBALL

Το πρώτο «άδειασμα» σε Κόντη

Το «ναυάγιο» με τον Ραμίρεθ που έκανε τον Μονεμβασιώτη να ενεργοποιήσει πρόταση άλλου μάνατζερ, για να φέρει τον Μοντεαγούδο στην Ριζούπολη
Το πρώτο «άδειασμα» σε Κόντη

Το σήριαλ προπονητή στον Απόλλωνα έλαβε τέλος με την άφιξη στην Αθήνα του 43χρονου Ισπανού τεχνικού Αλμπέρτο Μοντεαγούδο, ωστόσο φαίνεται πως τώρα αρχίζει ένας νέος κύκλος αλλαγών στα ενδότερα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Όπως αποκαλύπτει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Κακίες», ακόμη και ο φαινομενικά κραταιός Γιάννης Κόντης, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ισπανό κόουτς  Κίκε Ραμίρεθ που ήρθε είδε και …απήλθε, δεν βρίσκεται πλέον στο απυρόβλητο.

Κι αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως το θέμα του νέου προπονητή το ανέλαβε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος ενεργοποίησε προτάσεις από άλλους μάνατζερ!

Και εν προκειμένω αυτή του Κύπριου agent Δημήτρη Ζήνωνος που είχε προτείνει τον Μοντεαγούδο μέσω της συνεργασίας του με το μανατζερικό γραφείο Pro Eleven!

Περισσότερο ρεπορτάζ και άλλα «καυτά» παρασκήνια στο Sportime που κυκλοφορεί.

Το come-back του Νίκου Καγιούλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το πρώτο «άδειασμα» σε Κόντη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.