ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Λονδρέζα δημοπρατεί την… πρώτη φορά της σε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι καιροί έχουν αλλάξει. Και τα πάντα κινούνται με τη δύναμη των χρημάτων. Η 19χρονη Λονδρέζα, η οποία κυκλοφορεί με το όνομα «Εϊμι» δεν είναι η πρώτη που επιχειρεί να δημοπρατήσει την παρθενιά της. Αλλά σίγουρα είναι η πρώτη, η οποία υποστηρίζει πως ένας υποψήφιος… αγοραστής είναι αθλητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ας πάρουμε τα πράγματα...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι καιροί έχουν αλλάξει. Και τα πάντα κινούνται με τη δύναμη των χρημάτων. Η 19χρονη Λονδρέζα, η οποία κυκλοφορεί με το όνομα «Εϊμι» δεν είναι η πρώτη που επιχειρεί να δημοπρατήσει την παρθενιά της.

Αλλά σίγουρα είναι η πρώτη, η οποία υποστηρίζει πως ένας υποψήφιος… αγοραστής είναι αθλητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sputniknews.com» η 19χρονη αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να αποκτήσει χρήματα για τις σπουδές της και για να βοηθήσει την οικογένειά της.

Η διαδικασία – με τη βοήθεια μια γερμανικής ιστοσελίδας για την ανεύρεση συνοδών – ξεκίνησε από τις 59.000 δολάρια. Και πλέον, μετά από απανωτά… χτυπήματα, έχει φτάσει στο 1.400.000 δολάρια!

Η «Εϊμι» υποστηρίζει πως έχει βγει τρία διαφορετικά ραντεβού με υποψήφιους. Ο ένας είναι τραπεζίτης στη Γουόλ Στριπ, ο άλλος ένας Γερμανός επιχειρηματίας και ο τρίτος ένας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με τον τελευταίο πήγαν για φαγητό στο Λονδίνο.

Όλοι τους έχουν καταθέσει προσφορά, αλλά η 19χρονη δεν έχει αποφασίσει σε ποιον θα ενδώσει, φυσικά με το αζημίωτο…

Ο παίκτης που… έχασε ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το NBA (vid)

Τραυματίστηκε και έμεινε με τα απολύτως απαραίτητα (pic)

Exit mobile version