ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Νικολαΐδης σε Αλεξανδρή: «Αλέκο ούτε σε μισώ, ούτε σε σιχαίνομαι» (pics)

Η απάντηση του Έλληνα Ολυμπιονίκη στο Τάε Κβο Ντο...
Νικολαΐδης σε Αλεξανδρή: «Αλέκο ούτε σε μισώ, ούτε σε σιχαίνομαι» (pics)

Νικολαΐδης σε Αλεξανδρή: Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, απάντησε στην ανάρτηση του Αλέξη Αλεξανδρή για τους πρόσφυγες.

Συγκεκριμένα η απάντηση που έδωσε ο Νικολαΐδης σε Αλεξανδρή:

«Με πολύ μεγάλη λύπη διάβασα την δημοσίευση του Αλέκου Αλεξανδρή. Λύπη και στεναχώρια όχι λόγω του ωκεανού ιδεολογιών που μας χωρίζει, αλλά γιατί ένας άνθρωπος του αθλητισμού, έζησε και τελείωσε την καριέρα του χωρίς να μάθει την μεγαλύτερο μάθημα που μπορεί να του προσφέρει:

κάτω από τις φανέλες και τα σορτσάκια, κάτω από τις φόρμες και τις αγωνιστικές στολές, είμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι που αυτές οι ίδιες οι φανέλες μας κάνουν μια οντότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αλέκος Αλεξανδρής: Απίστευτο παραλήρημα για τους μετανάστες (pics)

Τη μια χρονιά αντίπαλοι, την άλλη συναθλητές, ο αθλητισμός και η μουσική είναι δύο από τις ελάχιστες κοινωνικές δράσεις που δεν χρειάζεται καν να μιλάς την ίδια γλώσσα με τον συνάδελφό σου.

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ λοιπόν Αλέκο ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την ζωή και τις αξίες της, αλλά δεν θα σου πω ότι σε μισώ, ούτε ότι σε σιχαίνομαι. Δεν θα τολμήσω όμως ούτε καν να σου ζητήσω να αλλάξεις απόψεις, θεωρώ ότι έχεις περάσει ένα όριο που δεν υπάρχει επιστροφή.

Θα σου ζητήσω όμως μια μεγάλη χάρη: ας είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν ανοίγουμε το στόμα μας και επεξεργαζόμαστε παιδικές ψυχές. Αυτές γεννήθηκαν χωρίς να μισούν, ας μην τις ρίξουμε στα σκοτάδια τα δικά μας».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικολαΐδης σε Αλεξανδρή: «Αλέκο ούτε σε μισώ, ούτε σε σιχαίνομαι» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.