ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: «Ασχολούμαστε μόνο με τον Λεβαδειακό»

Τελικός είναι για τους Ηπειρώτες η συγκεκριμένη αναμέτρηση
ΠΑΣ Γιάννινα: «Ασχολούμαστε μόνο με τον Λεβαδειακό»

Δεδομένος είναι ο προβληματισμός, δεδομένο και το βαρύ κλίμα στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Κανείς δεν περίμενε εντός των τειχών τέτοιο ξεκίνημα και κυρίως τέτοια εικόνα.

Ένεκα και της διακοπής ήταν λογικό να αρχίσουν να ακούγονται διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Τα κενά σε κάποιες θέσεις, άλλωστε, είναι εμφανή και αυτό το ξέρουν και οι άνθρωποι της ομάδας.

Ωστόσο, αυτό που τονίζουν από την ΠΑΕ αυτή τη στιγμή είναι πως «τώρα ασχολούμαστε μόνο με το πώς θα νικήσουμε τον Λεβαδειακό. Είναι μονόδρομος για μας αυτό το αποτέλεσμα. Όλα τα άλλα δεν μας απασχολούν».

Είναι κοινώς αποδεκτό πως τα ματς με Λεβαδειακό και ΟΦΗ αποτελούν… μισή σεζόν. Με δύο νίκες το κλίμα θα αντιστραφεί εντελώς. Σε διαφορετική περίπτωση, όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπλέκει για τα καλά.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χάνει πόντους ο Τσικάρσκι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: «Ασχολούμαστε μόνο με τον Λεβαδειακό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.