×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο έτσι άλλη μεταγραφή


Αντώνης Τσιράκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο έτσι άλλη μεταγραφή


Για τρεις μεταγραφές έλεγε ο αρχικός σχεδιασμός πως θα πάει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο. Αριστερό μπακ, χαφ και εξτρέμ είχε ζητήσει ο Γιάννης Πετράκης.

Με τον Σεργκελασβίλι έκλεισε το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ για τα χαφ αποκτήθηκε ο Πάντελιτς. Εξτρέμ, όμως, δεν αναμένεται να κλείσει στους Ηπειρώτες και ο λόγος είναι η επιστροφή στο 3-5-2.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Κρητικός τεχνικός αποφάσισε να γυρίσει στο σύστημα που η ομάδα ξέρει καλύτερο από κάθε άλλο. Σε αυτό φυσικά δεν υπάρχει χώρος για εξτρέμ και γι’ αυτό δεν θα γίνει κίνηση.

«Δύσκολα θα γίνει κάτι», λένε από την ομάδα. Υπάρχει, όμως, ένα πολύ μικρό παράθυρο. Η μοναδική περίπτωση που φαίνεται ότι «παίζει» είναι του Εμίλ Γιόνασεν.

Ο Νορβηγός αριστερός μπακ, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime.gr, ήταν αυτός που είχαν φέρει οι Ηπειρώτες να δει το ματς με την ΑΕΚ. Όλα χάλασαν στις ιατρικές εξετάσεις του. Ωστόσο, ας μην αποκλειστεί το να τον δούμε τελικά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Επειδή είναι ελεύθερος, έχει το δικαίωμα να υπογράψει και στις αρχές Φεβρουαρίου. Παρά τον τραυματισμό του, κάποιοι εντός των τειχών θεωρούν πως θα έπρεπε να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή γιατί πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του.