ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία Ρεάλ με Λεβαντόφσκι

Πολύ κοντά σε μία μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται όπως φαίνεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ετοιμάζεται να κλείσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μία είδηση έβγαλε πριν από λίγο η Mundo Deportivo, που υποστηρίζει πως η Ρεάλ έκλεισε τον Λεβαντόφσκι για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πολωνός άλλαξε μάνατζερ και συνεργάζεται πλέον με τον...
Συμφωνία Ρεάλ με Λεβαντόφσκι

Πολύ κοντά σε μία μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται όπως φαίνεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ετοιμάζεται να κλείσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μία είδηση έβγαλε πριν από λίγο η Mundo Deportivo, που υποστηρίζει πως η Ρεάλ έκλεισε τον Λεβαντόφσκι για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πολωνός άλλαξε μάνατζερ και συνεργάζεται πλέον με τον Πίνι Ζάχαβι, προκειμένου να κλείσει την συγκεκριμένη συμφωνία και τελικώς να ντυθεί στα λευκά την «Βασίλισσας».

Όλα αυτά την ώρα που η Ρεάλ λέγεται πως είναι σε ανοιχτές συζητήσεις με της Παρί και τον Νεϊμάρ, προκειμένου να έρθει και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ στο Μπερναμπέου.

Μένει μόνο να δούμε αν κάτι τέτοιο όντως θα πάρει «σάρκα και οστά», ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μεταγραφικό καλοκαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμφωνία Ρεάλ με Λεβαντόφσκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.