ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερμανία-Βραζιλία: To 1-7 έγινε… 0-1 (vid)

"Φιλική" νίκη της "σελεσάο" στο Βερολίνο, πρώτη ήττα των "πάντσερ" έπειτα από 22 ματς
Γερμανία-Βραζιλία: To 1-7 έγινε… 0-1 (vid)

Με γκολ του Γκάμπριελ Ζεζούς στο 37ο λεπτό, η Βραζιλία επικράτησε 1-0 της Γερμανίας, σε μία μετριότατη από άποψη θεάματος φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Olympiastadion” του Βερολίνου.

Μία μίνι εκδίκηση της “σελεσάο” για το 1-7 του 2014, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που νικά τα “πάντσερ”, έπειτα από 22 ολόκληρα ματς.

Η πρώτη καλή τελική έγινε στο 36’ με κεφαλιά του Κίμιχ, ενώ στιγμές αργότερα ο Ζεζούς «ισοφάρισε» με σουτ εντός περιοχής που πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζεζούς πήρε κεφαλιά, ο Τραπ δεν μπόρεσε να αποκρούσει σε κόρνερ, η μπάλα πέρασε τη γραμμή και η Βραζιλία πήρε το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος η Γερμανία προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως από αριστερά, όμως ο Άλισον δεν αισθάνθηκε άγχος μέχρι το 72’, όταν η από σέντρα του Ντράξλερ, ο Βάγκνερ δεν κατάφερε να πιάσει καλή κεφαλιά.

Γενικώς, τα «πάντσερ» δεν απείλησαν, ο Τραπ ήταν κακός, ενώ η σημαντικότερη ευκαιρία του β’ ημιχρόνου χάθηκε από πλευράς Βραζιλία στο 55’ (σουτ Παουλίνιο).

Να σημειωθεί ότι η «σελεσάο» ολοκλήρωσε το φιλικό ματς με μόλις μία αλλαγή.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Τραπ, Μπόατενγκ (68’ Σίλε), Πλάτενχαρντ, Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Κρόος, Γιουντογκάν (81’ Βέρνερ), Ντράξλερ, Γκορέτσκα (61’ Μπραντ), Σανέ (61’ Στιντλ), Γκόμες (62’ Βάγκνερ).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Μιράντα, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Γουίλιαν, Φερναντίνιο, Παουλίνιο, Κουτίνιο (73’ Κόστα), Καζεμίρο, Ζεζούς.

https://www.youtube.com/watch?v=fW_vReCIJaI&feature=youtu.be&a=

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γερμανία-Βραζιλία: To 1-7 έγινε… 0-1 (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.