WORLD FOOTBALL

Ρίβερ-Μπόκα: Αναβολή και σέντρα την Κυριακή στις 22:00

Αναβλήθηκε ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες και η CONMEBOL αποφάσισε να διεξαχθεί την Κυριακή στις 22:00 ώρα Ελλάδας - Υπερίσχυσε η άποψη των ομάδων και όχι της FIFA!
Ρίβερ-Μπόκα: Αναβολή και σέντρα την Κυριακή στις 22:00

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αργεντινή, η CONMEBOL αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το παιχνίδι πάει για αύριο στις 22:00.

Εν τέλει φαίνεται ότι πέρασε η άποψη των ομάδων και η CONMEBOL συνηγόρησε στην αναβολή.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του προέδρου της CONMEBOL, Αλεχάντο Ντομίγκες, του προέδρου της Μπόκα, Ντανιέλ Ανχελίσι και του προέδρου της Ρίβερ, Τσίκι Ταπία.

Αρχικά να πούμε ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν την αναβολή εξαιτίας των όσων είχαν συμβεί, αλλά τόσο η CONMEBOL όσο και η FIFA ήταν ανένδοτες και ζητούσαν να γίνει το παιχνιδι με κάθε κόστος.

Οι παίκτες της Ρίβερ πάντως βγήκαν στο γήπεδο τα τελευταία λεπτά, σε αντίθεση με αυτούς της Μπόκα, που έμειναν στα αποδυτήρια.

Έξω από το γήπεδο τα επεισόδια όλο και αυξάνονταν με τους φιλάθλους της Ρίβερ να συγκρούονται με την Αστυνομία, κάνοντας τους δρόμους γύρω από το “Μονουμεντάλ” να θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη!

Να προσθέσουμε ότι λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση για οριστική αναβολή, η Ρίβερ Πλέιτ έβγαλε μία ανακοίνωση στο twitter, όπου ενημέρωνε τους φιλάθλους της να κρατήσουν τα εισιτήρια, τα οποία θα ισχύσουν κανονικά στον αγώνα της Κυριακής (25/11).

Εν ολίγοις δεν τίθεται καν θέμα να διεξαχθεί το παιχνίδι χωρίς φιλάθλους! Το “Μονουμεντάλ” θα είναι γεμάτο λοιπόν με την ευχή να αποφευχθούν τα σημερινά έκτροπα έξω από το γήπεδο!

Ρίβερ-Μπόκα: Πεδίο μάχης οι δρόμοι γύρω από το Μονουμεντάλ (vid)

Ρίβερ-Μπόκα: Η FIFA απείλησε την Μπόκα, ο τελικός αρχίζει στις 00:15

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρίβερ-Μπόκα: Αναβολή και σέντρα την Κυριακή στις 22:00», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.