Σύμφωνα με δημοσιεύματα η FIFA διά στόματος του προέδρου της, Τζιάνι Ινφαντίνο ενημέρωσε την Μπόκα Τζούνιορς ότι αν δεν βγει να παίξει, τότε θα αποκλειστεί! - Οριστικά στις 00:15 η σέντρα

Απίστευτες εξελίξεις διαδραματίζονται στην Αργεντινή, αφού η Μπόκα Τζούνιορς δεν θέλει να βγει για το ματς, αλλά ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, την απειλεί με αποκλεισμό αν δεν κατέβει στο γήπεδο!

Οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς αρνούνται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο του «Μονουμεντάλ», αφού οι ποδοσφαιριστές Πάμπλο Πέρες και Γκονσάλο Λαμάρδο έχουν ήδη αποχωρήσει από το γήπεδο για το νοσοκομείο ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της FIFA τόνισε ορθά κοφτά: «Αν η Μπόκα δεν βγει να παίξει, τότε θα αποκλειστεί».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσίευμα του «TyC Sports», ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, Γκαγιάρδο, συμφωνεί να μη διεξαχθεί ο τελικός.

Εν τέλει, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η “CONMEBOL”, το παιχνίδι θα αρχίζει οριστικά στις 00:15 ώρα Ελλάδας. Απ’ ότι φαίνεται οι πιέσεις του προέδρου της FIFA απέδωσαν καρπούς.

Στο μεταξύ βγαίνουν όλα και νέα βίντεο από την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της Μπόκα, όπως το παρακάτω. Αλλά παρ’ όλα αυτά η FIFA ζητάει από τους παίκτες να βγουν να παίξουν…