ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Έτσι χάθηκε ο Πλάνιτς – Όλη η αλήθεια και το inside story!

Καλά ήταν τα λεφτά που πρόσφερε η ΑΕΚ, αλλά η πρόκριση επί του Ολυμπιακού άνοιξε την όρεξη στην Μακάμπι Χάιφα.

ΑΕΚ: Έτσι χάθηκε ο Πλάνιτς – Όλη η αλήθεια και το inside story!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη να κάνε δικό της τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, αλλά ο Ολυμπιακός της χάλασε τα σχέδια. Αυτή είναι η αλήθεια. Η Μακάμπι Χάιφα άλλαξε στάση, ζήτησε διαφορετικό τρόπο πληρωμών και όλα πήγαν στράφι.

Ο παίκτης έδειχνε έτοιμος να αποχωρήσει από το Ισραήλ, αφού μετά τον πρώτο αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» χαιρετούσε στον κόσμο.

Ωστόσο το κάζο που έπαθε ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μόνο καλό δεν έκανε στην ΑΕΚ, αφού ο Πλάνιτς όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά θα ανανεώσει με τη Μακάμπι μέχρι το 2025.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», το ενδιαφέρον από την «Ένωση» ήταν μεγάλο, αφού πάει πίσω στο καλοκαίρι του 2021.

Τότε που ο «Δικέφαλος» είχε κάνει πρόταση 7 κατοστάρικα συν έναν παίκτη, αλλά «έφαγε» άκυρο! Φέτος, έστειλε final offer 1 μύριο (ούτε ευρώ plus) και απλώς μέσω του Βασίλη Παναγιωτάκη (σ.σ.: φίλος του ατζέντη του Σέρβου στόπερ) πίεζε την πλευρά του παίκτη για να «τελειώσει» το deal.

Η ΑΕΚ πίεσε όσο μπορούσε, από την πλευρά τους οι Ισραηλινοί ήθελαν ένα μεγαλύτερο flexibility στο financial part και μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού case closed!

Κακά τα ψέματα τα χρήματα που πρόσφερε η ΑΕΚ καλά ήταν, όμως οι πρωταθλητές Ισραήλ τα βρήκαν από την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League.

Και με τον Απόλλωνα Λεμεσού μπροστά τους, σκέφτονται πως μπορούν να βρουν και περισσότερα. Πάμε παρακάτω..

Exit mobile version