ΑΕΚ μεταγραφές: Το σενάριο για τον Αλίτι – Η ερώτηση στον μάνατζερ των Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς

Ακόμα είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού η ΑΕΚ και έκανε ερώτηση στον ατζέντη με τον οποίο έχει άριστη συνεργασία.

ΑΕΚ μεταγραφές: Η ΑΕΚ ψάχνει για έναν στόπερ για να οχυρώσει την αμυντική της γραμμή. Γι΄αυτό και έκανε ερώτηση στον ατζέντη των Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς. Το σενάριο για τον Αλίτι της Ζυρίχης. Δύσκολο, αλλά…

Σίγουρα ένα από τα βασικά που χρειάζεται η Ένωση πλέον για να είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ, είναι όπως προείπαμε ο αμυντικός που θα βρίσκεται δίπλα στον Βίντα.

Έχει αρχίσει λοιπόν να ξεψαχνίζει τις αγορές προκειμένου να βρει τον κατάλληλο και να μη γίνουν λάθη σε ένα κομμάτι που έπασχε τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», μάλλον, πολλές είναι οι περιπτώσεις που έχουν παρουσιάσει ενδιαφέρον, αλλά για διαφορετικούς λόγους η καθεμία δεν προχώρησαν.

Στην ΑΕΚ έγινε και ερώτηση στον Μίλος Μαλένοβιτς για κάποια περίπτωση. Ο Ελβετός ατζέντης με σερβική καταγωγή είναι από αυτούς που έχουν τη δεδομένη στιγμή άριστες σχέσεις με το club!

Μάνατζερ των Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς να θυμίσω. Από το portofolio του πολλές περιπτώσεις είναι αυτές που έχουν ενδιαφέρον, αλλά ο Μαλένοβιτς μία θα ήθελε να σπρώξει προς την «Ένωση».

Αυτή του Φίνταν Αλίτι. Η Ζυρίχη έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και θα ήταν μία διέξοδος για όλους. Για την ώρα, έμεινε στην άκρη το θέμα… Πάντως μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ εκτός από αμυντικό πρέπει να φροντίσει και την επίθεση της, αφού ένας Σέρχιο Αραούχο δεν μπορεί να τραβήξει μόνος του το… κουπί.