ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο τραυματίας Ελίασον, η έλευση Φερνάντες και το μέλλον του Άμραμπατ

Η έλευση του Πάολο Φερνάντες μπορεί να «ζορίζει» τον Άμραμπατ, αλλά στην ΑΕΚ κάνουν σκέψεις για περεταίρω συνεργασία.

ΑΕΚ: Ο τραυματίας Ελίασον, η έλευση Φερνάντες και το μέλλον του Άμραμπατ
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Από περιττός και με δυσκολίες στην ΑΕΚ, έγινε απαραίτητος. Τουλάχιστον για την ώρα. Του αρέσει αυτός ο ρόλος του Νόρντιν Αμραμπατ. Στην καριέρα του άλλωστε έχει μάθει να έχει αυτόν ακριβώς τον ρόλο. Πρωταγωνιστικό. Το θέμα είναι πως η έλευση του Πάολο Φερνάντες, πιθανώς να του τον στερήσει.

Το καλοκαίρι που πέρασε βρέθηκε κοντά στην έξοδο μια και υπήρχαν οικογενειακά θέματα. Η ΑΕΚ αρωγός, εκείνος το εκτίμησε. Η έλευση του Αλμέιδα, έκανε ξεκάθαρο τον ρόλο του. Από εκεί που δεν τον χωρούσε ο τόπος, ο Νόρντιν Άμραμπατ βγάζει ξεκάθαρο motivation μέσω του φετινού ρόστερ και είτε μπαίνει αλλαγή είτε παίζει βασικός (όπως στο ματς με τον ΟΦΗ αντί του Ελίασον), παρουσιάζεται πιο ώριμος και περισσότερο team player.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Δεν πήγε Μουντιάλ, ίσως μείνει και του χρόνου στην ΑΕΚ

Η έλευση του Φερνάντες, λογικά, θα κάνει εκ νέου δεύτερη επιλογή τον 35χρονο Μαροκινό, που τελικά δεν μπήκε στις κλήσεις για το Μουντιάλ. Του στοίχισε αυτό, αν και ήξερε πως οι ελπίδες του ήταν σχεδόν μηδεμινές.

Με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2023, άπαντες έχουν/είχαν προεξοφλήσει πως όμορφα κι ωραία τελειώνει η σχέση του με την ΑΕΚ. Ας κρατήσουμε όμως μία πισινή.
Διότι, με 11 ματς/3 γκολ/1 ασίστ, εδώ που τα λέμε, υπάρχει κανείς που θα έλεγε πως ο Άμραμπατ δε θα χωρούσε στο ρόστερ της Ένωσης για ακόμα μια σεζόν. Έστω στα 36 του; Ξεχνάει άλλωστε ο Αλμέιδα πως όταν η μπάλα «έκαιγε» με τον Ατρόμητο πήρε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι; Ποτέ μη λες ποτέ, στην ΑΕΚ πάντως μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον φετινό Άμραμπατ.

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Έκλεισε! Αυτός έχει το προβάδισμα για να παίξει βασικός στο ντέρμπι

Αυτούς ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για το ματς με την ΑΕΚ

Συλβάννα Τολέδο: Η πανέμορφη 40χρονη μαραθωνοδρόμος από τη Γουατεμάλα που γίνεται ομορφότερη

Exit mobile version