ΑΕΚ

ΑΕΚ: Απαρηγόρητος ο Μοχαμάντι μετά το λάθος στο 1-3

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι ζήτησε συγγνώμη από όλους στην ΑΕΚ για το σημαντικό λάθος του στο 1-3 και ήταν απαρηγόρητος

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι
Ο Μιλάντ Μοχαμάντι
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ έχασε χθες με 2-3 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά ουσιαστικά το γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη ήταν το 1-3 από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ενα γκολ που προήλθε από ένα σημαντικό λάθος του Μιλάντ Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ ήταν σε άθλια κατάσταση χθες μετά το ματς. Και είχαν πέσει όλοι πάνω του να τον παρηγορήσουν γιατί ήταν ράκος ακόμα και στη διάρκεια της αποκατάστασης όταν ξαναβγήκαν οι βασικοί στον αγωνιστικό χώρο. Και ο ίδιος ήταν που ζήτησε να μιλήσει για να ζητήσει συγγνώμη από συμπαίκτες και οπαδούς για το λάθος του μετά το τέλος του ντέρμπι.

Η ΑΕΚ δεν έχει προπόνηση σήμερα στα Σπάτα, καθώς έχει ρεπό και για αυτό το λόγο η αποκατάσταση έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Σε πιο έντονους ρυθμούς προπονήθηκαν όσοι δεν έπαιξαν από την αρχή. Η ομάδα επανέρχεται στις προπονήσεις αύριο στις 11.00 στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης.

Πάντως, σήμερα στα Σπάτα ήταν από το πρωί ο Αργύρης Γιαννίκης με όλο του το επιτελείο, αναλύοντας το χθεσινό ματς και ότι έγινε.

Προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν προκύψει από το χθεσινό ματς. Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του με προοπτική να μπει αυτή την εβδομάδα και θα δοκιμάσει να μπει ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα το Σάββατο.

Exit mobile version