ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Χουλτ με Τράμπζονσπορ

Η ΑΕΚ αύριο (21:30) στο πρώτο κρίσιμο ματς με την Τράμπζονσπορ στο άδειο ΟΑΚΑ δεν θα έχει στη διάθεση της ξανά τον Νίκλας Χουλτ.

ΑΕΚ: Χωρίς Χουλτ με Τράμπζονσπορ
ΑΕΚ: Χωρίς Χουλτ με Τράμπζονσπορ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ αύριο (21:00) στο πρώτο κρίσιμο ματς με την Τράμπζονσπορ στο άδειο ΟΑΚΑ δεν θα έχει στη διάθεση της ξανά τον Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ έμεινε ξανά εκτός αποστολής. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ξανά βασικός ο Ελντερ Λόπες στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Χουλτ είχε παίξει βασικός στην Ρουμανία, ενώ έμεινε εκτός και στο ματς του ΟΑΚΑ στην ρεβάνς.

Ενώ εκτός είναι και ο Παναγιώτης Τσιντώτας και στον πάγκο θα είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης. Μαζί τους εκτός και οι Τσιγκρίνσκι – Κλωναρίδης που είναι ανέτοιμοι. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης σήμερα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά σήμερα στα Σπάτα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα με την Τραμπζονσόρ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του UEFA Europa League. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα, Γιακουμάκης, Λιβάια.

 

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version