ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Οικονόμου- Μπακασέτα κόντρα στη Μπάγερν (pic)

Δείτε τους παίκτες που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ματς με τους Βαυαρούς στο "Αλιάντς Αρένα"

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τους οποίους θα ταξιδέψει στο Μόναχο για το ματς της 4ης αγωνιστικής του Champions League (07/11, 22.00) με την Μπάγερν, ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Τα δύο ερωτηματικά που είχαν προκύψει, έπειτα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισαν. Τελικώς, ο Αντρέ Σιμόες συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, ενώ ο Μάριος Οικονόμου θα μείνει στην Αθήνα.

Ο Πορτογάλος μέσος εξετάστηκε σήμερα (5/11) πριν από την προπόνηση, ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με το βράδυ του Σαββάτου, έκανε κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας και θα πετάξει για τη Γερμανία.

Ο 26χρονος σέντερ μπακ  έκανε θεραπεία για τον τραυματισμό του στο γόνατο και εντός των ημερών θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Επίσης, παρά το γεγονός πως ο Τάσος Μπακασέτας συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, τελικώς έκανε ατομικό. Έτσι, αποφασίστηκε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός να μην πάει Μόναχο

Στην προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ντέρμπι, έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Γιούσης, Πόνσε, Μπογέ, Γιακουμάκης.

Πόνσε: Τον «τσέκαρε» από κοντά η Λιντς

 

 

 

Exit mobile version