ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προχωρά για στόπερ, ο Μπρόρσον και οι άλλοι στη λίστα

Η ΑΕΚ κινείται για στόπερ και έχει στη λίστα της τον Μπρόρσον και άλλους

Γιώργος Τζαβέλλας και Όγκνιεν Βράνιες σε παλιότερο ματς με την ΑΕΚ
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ δείχνει μεγάλη διάθεση για την απόκτηση στόπερ και έχει στη λίστα της τον Φραντς Μπρόρσον άλλα και άλλους παίκτες.

Ήταν, άλλωστε, μια κουβέντα που ακούστηκε και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου παρά το γεγονός πως στο κλαμπ ήρθαν οι Βράνιες, Τζαβέλλας, Μήτογλου και ενώ υπήρχαν οι Λάτσι, Σβάρνας.

Παρόλα αυτά, αποκτήθηκαν δύο κεντρικοί αμυντικοί με, σχεδόν, πανομοιότυπα χαρακτηριστικά αλλά και στυλ παιχνιδιού ενώ ο τρίτος (που προτιμήθηκε από τον Γούτα με τον οποίο επίσης όπως είναι γνωστό και είχε αποκαλύψει το Sportime, υπήρχε συμφωνία) δεν είχε την εμπειρία μεγάλης ομάδας.

Ο τραυματισμός του Τζαβέλλα έβαλε στη βασική 11άδα τον υψηλόσωμο στόπερ, που ξεκίνησε καλά και δείχνει να έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Πάντως, οι αδυναμίες του, που συνδυάζονται, κυρίως, με την απειρία του, φανερώθηκαν σε παιχνίδια όπως αυτά με

Προχωρά για στόπερ η ΑΕΚ

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και από το εξωτερικό, η ΑΕΚ κινείται αυτή την στιγμή για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Δηλαδή συλλέγει πληροφορίες και κάνει επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση.

Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, έχει γίνει ήδη και τρίτη κίνηση προς τον Φραντς Μπρόρσον, τον βασικό στόπερ της πρωταθλήτριας και πρωτοπόρου (μια αγωνιστική πριν το τέλος) στη Σουηδία, Μάλμε.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει ήδη 34 ματς φέτος και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο Μπρόρσον μια και στη λίστα υπάρχουν και άλλοι κεντρικοί αμυντικοί και στην Ένωση εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Υπάρχουν επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση και σε άλλες αγορές εκτός από την Σκανδιναβία. Αλλά και σε αυτή.

Exit mobile version