ΑΕΚ

ΑΕΚ Β’: Ο Γέβτιτς θα παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β’

Με την ΑΕΚ Β' θα αγωνιστεί την Κυριακή το μεσημέρι στην Λεωφόρο ο Ντάρκο Γέβτιτς - Μαζί του και ο Μιχάλης Μπακάκης κόντρα στον ΠΑΟ

Ο Ντάρκο Γέβτιτς
Ο Ντάρκο Γέβτιτς
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ Β’ την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό Β’ στο ντέρμπι της Λεωφόρου και θα έχει μαζί της και τον Ντάρκο Γέβτιτς.

Ο Ελβετός μέσος ήταν εκτός προπονήσεων μετά το διάστρεμμα και τη ζημιά στην ποδοκνημική που υπέστη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στις 17 Οκτωβρίου.

Τώρα επέστρεψε και επειδή έχει χάσει αρκετό αγωνιστικό έδαφος πάρθηκε η απόφαση να μπει στην αποστολή της ΑΕΚ Β’ για να αγωνιστεί την Κυριακή το μεσημέρι.

Να θυμίσουμε ότι με την ΑΕΚ Β’ αγωνίζεται και ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ θα απουσιάζουν οι διεθνείς Λάτσι-Μιτάι-Χριστόπουλος-Γερολέμου.

Ετσι, η Ενωση την Κυριακή θα ενισχυθεί και με τον Ελβετό μέσο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Γέβτιτς συμπληρώνει περίπου ένα μήνα χωρίς ματς λόγω του τραυματισμού του στο ΑΕΚ – Ατρόμητος, όταν είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Οφρυδόπουλου έκανε ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League 2 με το 1-0 επί της Καλαμάτας, ενώ, ο Παναθηναϊκός Β’ ηττήθηκε 2-0 από την Κηφισιά.

Exit mobile version