ΑΕΚ

ΑΕΚ-Βελέζ: Οι ενδεκάδες του αγώνα

ΑΕΚ-Βελέζ στις 21:00 για την ρεβάνς του 2-1 της Βοσνίας, για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League.

ΑΕΚ-Βελέζ στις 21:00 για την ρεβάνς του 2-1 της Βοσνίας, για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League.
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΚ-Βελέζ στις 21:00 για την ρεβάνς του 2-1 της Βοσνίας, για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιλέγει σύστημα 4-1-4-1 και τον Στάνκοβιτς στο τέρμα που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ. Πλάγια μπακ θα είναι οι Μπακάκης-Μιτάι και δίδυμο στα στόπερ οι Βράνιες-Τζαβέλλας. Στα χαφ θα είναι ο Λε Ταλέκ κόφτης και ο Σιμάνσκι δίπλα στον Μάνταλο στα χαφ. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Γκαρσία (δεξιά), Τάνκοβιτς (αριστερά) και φορ ο Αραούχο.

Στον πάγκο της ΑΕΚ οι: Τσιντώτας, Γκίνης, Λόπες, Μήτογλου, Σβάρνας, Ραντόνια, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης και Κοσίδης.

Ο προπονητής της Βελέζ, Φέντα Ντούντιτς επιλέγει σύστημα 4-2-3-1 και στην αρχική ενδεκάδα τους: Μπογκντάνοβιτς, Οβτσινα, Ισιτς, Ζελίκοβιτς, Φερέιρα, Χασάνοβιτς, Ράντοβατς, Τσόσιτς, Αντζουσιτς, Πρσες και Ζαΐμοβιτς. Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κατσαβέντα, Ζουμπάνοβιτς, Ράντοβιτς, Ζβόνιτς, Τσβιγιάνοβιτς, Γκεοργκίγιεβιτς, Μπραντάο, Οσμιτς, Αλαγκιτς, Βεχάμποβιτς και Ντεγιάνοβιτς.

Ο Σκωτσέζος Κέβιν Κλάνσι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ. Aπό εκεί και πέρα, βοηθοί του θα είναι οι, επίσης Σκωτσέζοι, Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι και Σιν Καρ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Στίβεν Μακλίν.

Διαβάστε επίσης:

Αθλητικές μεταδόσεις για την Πέμπτη 29 Ιουλίου!

Νέα μέτρα και τοπικά lockdown στα νησιά εν όψει Δεκαπενταύγουστου!

ΑΕΚ-Βελέζ: Το κανάλι που θα μεταδώσει το ματς

Exit mobile version