ΑΕΚ

Αυτό είναι το ζήτημα με τον Γεμπόα στην ΑΕΚ

Το θέμα του στόπερ στην ΑΕΚ έχει πάει λίγο πίσω, υπάρχει ο Ρόκσον Γεμπόα αλλά και αυτός πιάνει θέση ξένου
Αυτό είναι το ζήτημα με τον Γεμπόα στην ΑΕΚ

Από εκεί που το θέμα του στόπερ στην ΑΕΚ είχε αναδειχθεί σε μείζον, πέρασε λίγο πίσω στην επικαιρότητα. Σε αυτό βοήθησε το μη deal τελικά όπως όλα δείχνουν με την Κλαμπ Αμέρικα για τον Νέστορ Αραούχο.

Δεν τα βρήκαν οι δύο σύλλογοι, συμβαίνουν αυτά, κοιτά αλλού η Ένωση με έμφαση φυσικά σε ποδοσφαιριστή που θα έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Είχε τονίσει η στήλη το ζήτημα που υπάρχει με τον Λαμαράνα, ο οποίος έκανε καλή προετοιμασία και έδειξε παίκτη που γιατί όχι να μην πάρει λεπτά συμμετοχής. Αλλά δεν έχει διαβατήριο.

Στα στόπερ η ΑΕΚ έχει φυσικά Βίντα, Μουκουντί και μετά τον Μήτογλου.

Το ζήτημα όμως είναι ποιος θα είναι ο τέταρτος μέχρι να έρθει ο ποδοσφαιριστής που θέλει ο Αλμέιδα.

Έχει αποκτηθεί ο Χρυσόπουλος από τον Άρη. Αλλά υπάρχει και ο Ρόκσον Γεμπόα. Ο 19χρονος από την Γκανά μπορεί να πει κανείς πως έκανε ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση από τον Λαμαράνα.

Με φοβερή σωματοδομή, έδειξε τρομερά στοιχεία. Φυσικά θέλει δουλειά σε τοποθετήσεις, συνεργασίες, τακτική. Αλλά ταλέντο έχει, κάνει μπαμ αυτό.

Το πρόβλημα με τον Γεμπόα είναι ίδιο με αυτό με τον Λαμαράνα.

Πως και αυτός δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και είναι ξένος.

Γνωστό πως έως 5 μπορούν να μπουν στην αποστολή, η ΑΕΚ έχει Πινέδα, Αραούχο, Πισάρο, Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Λιβάι Γκαρσία και Ζίνι. Με τον Λαμαράνα και τον Γεμπόα γίνονται 9.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό είναι το ζήτημα με τον Γεμπόα στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.