ΑΕΚ

Αραούχο: «Κέρδισε» θλάση 11 εκατοστών!

Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε τα... πάντα και μέσα σε περίπου 20 ημέρες κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις στα Σπάτα - Η θλάση των 11 εκατ.

Αραούχο: «Κέρδισε» θλάση 11 εκατοστών!
Αραούχο: «Κέρδισε» θλάση 11 εκατοστών!
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε τα… πάντα και μέσα σε περίπου 20 ημέρες κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Ο «Τσίνο» απέδειξε για ακόμα μια φορά, την τρέλα του για την ΑΕΚ, αλλά και το ποδόσφαιρο. Ακόμα και η θλάση δεν κατάφερε να τον νικήσει. Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για μια θλάση των 11 εκατοστών, που σε κρατάει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Αλλωστε η θλάση ήταν βαριά, αλλά ο Αργεντίνος την… κέρδισε.

Ο Σέρχιο Αραούχο υπέστη στις 16 Μαΐου θλάση β’ βαθμού στην προπόνηση, αλλά έπειτα από 21 ημέρες (σ.σ. χθες) μπήκε και πάλι κανονικά σε πρόγραμμα προπόνησης, με τη θέλησή του να είναι ο μεγάλος του «σύμμαχος». Δεν είναι τυχαίο πως, ο αρχικός προγραμματισμός ανέφερε πως θα έπαιζε ξανά σε περίπου 10 ημέρες κόντρα στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Μάλιστα, άξιο αναφοράς είναι πως δεν έχασε ούτε μια μέρα προπόνησης όλο αυτό το διάστημα. Ο επαγγελματισμός του ήταν σε απόλυτο βαθμό και απέδειξε ότι τα… δίνει όλα για να είναι στην διάθεσή του Μάσιμο Καρέρα. Βέβαια, δεν συλλέγει και πολλές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα με τον ΠΑΟ, καθώς θα εμπεριέχει κάποιο ρίσκο.

Ετσι, όλα δείχνουν ότι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα είναι στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο απέναντι στους «πράσινους».

Exit mobile version