Μπάρκας: Ανεβαίνει η Σέλτικ στην πρόταση της στην ΑΕΚ

Η Σέλτικ παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Βασίλη Μπάρκα, ενώ όπως αποκάλυψε χθες το Sportime κατέθεσε και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του στην ΑΕΚ.

Η Σέλτικ παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Βασίλη Μπάρκα, ενώ όπως αποκάλυψε χθες το Sportime κατέθεσε και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του στην ΑΕΚ.

Οι Κέλτες έφτασαν στην πόρτα της ΑΕΚ για διεθνή πορτιέρε για να τον αποκτήσουν. Η πρόταση πάντως δεν ικανοποίησε την ΑΕΚ καθώς έφτασε τα 3,5 εκατ.ευρώ συν ακόμη 1 εκατ.ευρώ  με μορφή μπόνους. Ένα ποσό που επουδενί δεν ικανοποιεί τα «θέλω» της ΑΕΚ που έχει βάλει στόχο την πώληση του Βασίλη Μπάρκα με 7-8 εκατ.ευρώ αυτό το καλοκαίρι. Η Ενωση λοιπόν διεμήνυσε στους Σκωτσέζους ότι το ποσό δεν είναι στα στάνταρ που έχει θέσει και πλέον περιμένει το επόμενο βήμα των «Κελτών» που αυτό το καλοκαίρι έχουν αποφασίσει να κάνουν αγορά τερματοφύλακα.

Μάλιστα, δημοσίευμα της «Daily Record» επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sportime καθώς αναφέρει τα ίδια δεδομένα για την υπόθεση τόσο για την πρόταση της Σέλτικ, όσο και για τις αξιώσεις της Ενωσης. Επιπροσθέτως, στο ίδιο ρεπορτάζ προστίθεται μια δήλωση του προπονητή της Σέλτικ, Νιλ Λένον ο οποίος αναφέρει: «Κοιτάζουμε κάποιες περιπτώσεις παικτών, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εξετάζουμε παίκτες σε πολλές θέσεις. Ο τερματοφύλακας είναι μια εξ’ αυτών και έχουμε αρκετές επιλογές στο τραπέζι μας. Θα εργαστούμε πάνω σε αυτές και θα δούμε που θα καταλήξει».

Οι τελευταίες πληροφορίες από την υπόθεση και εκτιμήσεις ανθρώπων που έχουν γνώση των λεπτομερειών, θεωρούν ότι σύντομα η Σέλτικ θα επανέλθει. Με βελτιωμένη πρόταση που θα πλησιάσει περισσότερο προς την ΑΕΚ και θα περιμένουν τις συζητήσεις για το τελικό αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν, ότι αυτό το καλοκαίρι η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κάνει μία καλή πώληση ποδοσφαιριστή της. Και ο Βασίλης Μπάρκας δείχνει το Νο1 φαβορί για φύγει με μεταγραφή στο εξωτερικό.