ΑΕΚ

Οι δοκιμές στην ΑΕΚ εν όψει Βόλου

Ο Νίκος Κωστένογλου την Τετάρτη έκανε μια πρώτη δοκιμή 11αδας στα Σπάτα, ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο την Κυριακή (20/10, 19:30) στην Ριζούπολη. Και παρότι οι διεθνείς (Μάνταλος, Μπακάκης και Γαλανόπουλος) έκαναν ατομικό πρόγραμμα μιας και έπαιξαν την Τρίτη κόντρα στην Βοσνία, υπάρχει μια πρώτη εικόνα. Ο Τσιντώτας θα πάρει την θέση...

Κωστένογλου Προπόνηση ΑΕΚ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Νίκος Κωστένογλου την Τετάρτη έκανε μια πρώτη δοκιμή 11αδας στα Σπάτα, ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο την Κυριακή (20/10, 19:30) στην Ριζούπολη.

Και παρότι οι διεθνείς (Μάνταλος, Μπακάκης και Γαλανόπουλος) έκαναν ατομικό πρόγραμμα μιας και έπαιξαν την Τρίτη κόντρα στην Βοσνία, υπάρχει μια πρώτη εικόνα. Ο Τσιντώτας θα πάρει την θέση κάτω από τα δοκάρια απόντος του τραυματία Μπάρκα, ενώ ο Οικονόμου θα είναι στο πλάι του Τσιγκρίνσκι μιας και ο Βράνιες είναι τιμωρημένος.

Στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ στο 4-2-3-1 ήταν ο Παουλίνιο, ενώ αναμένεται να πάρει ανάσα ξεκούρασης ο Μπακάκης. Αντίστοιχα αριστερά ήταν ο Χουλτ. Στον άξονα ήταν ο Κρίστιτσιτς με τον Σιμόες, ενώ δεξιά στην επίθεση ήταν ο Βέρντε, με τον Αλμπάνη αριστερά και τον Λιβάια σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ολιβέιρα.

Σε αυτό τον σχηματισμό αναμένεται να πάρει θέση αριστερά ο Μάνταλος την Κυριακή, ενώ ο Γαλανόπουλος μονομαχεί για μία θέση με τον Κρίστιτσιτς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version