ΑΕΚ

Κρίστιτσιτς: Η αλλαγή που προκάλεσε συζητήσεις -Τι είπε με Ιβιτς

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς προκάλεσε αρκετές συζητήσεις & αντιδράσεις με την αλλαγή του στο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό

Κρίστιτσιτς: Η αλλαγή που προκάλεσε συζητήσεις -Τι είπε με Ιβιτς
Κρίστιτσιτς: Η αλλαγή που προκάλεσε συζητήσεις -Τι είπε με Ιβιτς
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς προκάλεσε αρκετές συζητήσεις και αντιδράσεις με την αλλαγή του στο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για μία ώρα ήταν άριστα στημένη στο γήπεδο και το 0-2 έδειχνε ότι πάει για μία από τις πιο άνετες νίκες σε ντέρμπι. Ομως, στο τελευταίο μισάωρο… κατέρρευσε. Και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, της πλήρους ανατροπής με 3-2 από τον ΠΑΟ. Και αναμενόμενα η κουβέντα πήγε και στις αποφάσεις του Νίκου Κωστένογλου. Μία από αυτές και η αλλαγή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στο ημίχρονο. «Αναγκαστική» όπως είπε ο ίδιος ο προπονητής της Ενωσης.

Τι επικαλέστηκε ο Κρίστιτσιτς

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς επικαλέστηκε ζαλάδες, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν και έτσι έγινε αλλαγή. Ο Σέρβος δεν ένιωθε καλά, είχε και αρκετά νεύρα και έτσι ζήτησε να αντικατασταθεί. Παρότι του ζητήθηκε να παραμείνει στο γήπεδο, μιας και η ΑΕΚ δεν είχε λύση για τον άξονα. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν είχε άλλο χαφ για να υπερασπιστεί το 0-2. Και έτσι έβαλε τον Νταβίντ Σιμάο. Με αποτέλεσμα να χαθεί η ισορροπία στον άξονα και αρκετά μαρκαρίσματα να μην βγαίνουν. Έτσι ο ΠΑΟ πλησίασε πολύ στην περιοχή και πίεσε την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα σε μισή ώρα να γυρίσει τούμπα το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οπαδοί στο ξενοδοχείο! -Γκάζια σε παίκτες!

Η ατάκα Σιμόες

Μάλιστα, έγινε αρκετή κουβέντα και στα αποδυτήρια με τις ζαλάδες του Σέρβου. Ενώ και ο Αντρέ Σιμόες μετά το ματς είπε χαρακτηριστικά «Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που ξαφνικά τραυματίζονται, άλλοι αρρωσταίνουν. Δεν  ξέρω τι συμβαίνει, αλλά όλα πάνε στραβά». Για όσα ισχυρίστηκε ο Κρίστιτσιτς είχε επαφή και με τον Ιλια Ιβιτς. Και εκεί έδωσε τις εξηγήσεις του για τις ζαλάδες, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή να λήγει το θέμα εκεί.

Exit mobile version