ΑΕΚ

Λιβάι Γκαρσία: «Συμφώνησα με την ΑΕΚ!»

Ο Λιβάι Γκαρσία επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ΑΕΚ και είναι έτοιμος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα! Σύμφωνα, με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Sports.walla»: Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την αναμενόμενη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Είμαι ποδοσφαιριστής, έχω μια επαγγελματική και οικονομική ευκαιρία εδώ για να προχωρήσω, έτσι συμφώνησα στην μεταγραφή. Σκέφτηκα πολύ έως ότου συνειδητοποίηση...

Λιβάι Γκαρσία
Λιβάι Γκαρσία
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Λιβάι Γκαρσία επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ΑΕΚ και είναι έτοιμος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα!

Σύμφωνα, με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Sports.walla»: Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την αναμενόμενη μεταγραφή του στην ΑΕΚ:

«Είμαι ποδοσφαιριστής, έχω μια επαγγελματική και οικονομική ευκαιρία εδώ για να προχωρήσω, έτσι συμφώνησα στην μεταγραφή. Σκέφτηκα πολύ έως ότου συνειδητοποίηση ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση για εμένα».

Η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο θα πιστωθεί σε τέσσερις δόσεις, ενώ ο Γκαρσία έρχεται Ελλάδα. 5ετές συμβόλαιο, 500.000 ευρώ το χρόνο.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή η Ένωση έκανε… ρελάνς για την απόκτησή του και έφτασε κοντά στην πρόταση του Ολυμπιακού, κάνοντας όμως παράλληλα καλύτερα οικονομικά πρόταση στον παίκτη.

Η Μπεϊτάρ είπε το «ναι» τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην ΑΕΚ και άφησε τον παίκτη να διαλέξει που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 23χρονος εξτρέμ είπε το «ναι» στην Ένωση, ενώ από πλευράς Πειραιωτών διέρρευσε πως τον ποδοσφαιριστή απέρριψε στην τελική απόφαση ο Πέδρο Μαρτίνς.

Exit mobile version