ΑΕΚ

Ο Λάτσι υπέγραψε στην ΑΕΚ νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026!

Η ΑΕΚ έχει «επενδύσει» πολλά στον Ζίγκα Λάτσι και ο Σλοβένος θεωρείται ένα από τα μεγάλα κεφάλαια του κλαμπ.
Ο Λάτσι υπέγραψε στην ΑΕΚ νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026!

Η ΑΕΚ έχει «επενδύσει» πολλά στον Ζίγκα Λάτσι και ο Σλοβένος θεωρείται ένα από τα μεγάλα κεφάλαια του κλαμπ.

Ο Ζίγκα Λάτσι μάλιστα έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026!

Σύμφωνα με τον «Δικέφαλο» που κυκλοφορεί σήμερα, Σάββατο 17 Απριλίου, ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Ενωση μέχρι το 2026. Ο Λάτσι είναι μια από τις αποκαλύψεις της χρονιάς για την ΑΕΚ καθώς από το πουθενά εμφανίστηκε στο Χαριλάου, την στιγμή που τραυματίστηκε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου και έκτοτε αποτελεί από τις πιο σταθερές λύσεις στην άμυνα.

Ειδικά μαζί με τον Στράτο Σβάρνα ήταν από τα δίδυμα που ξεχώρισαν σε μια πολύ δύσκολη, ανασταλτικά, χρονιά για την ΑΕΚ. Μένει φυσικά να δουλέψει και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο για να γίνει ο μελλοντικός «βράχος» της άμυνας της Ενωσης.

Ο Λάτσι τον Φεβρουάριο του 2020 ανακοινώθηκε επό την ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζίγκα Λάτσι από την Μούρα. Ο 17χρονος διεθνής Σλοβένος αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας». Μέχρι στιγμής ο Λάτσι έχει αγωνιστεί 13 φορές με τα «κιτρινόμαυρα».

Υπενθυμίζεται πως  «ΔΙΚΕΦΑΛΟC AETOC» που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου έρχεται με μία SUPER προσφορά για τους αναγνώστες του. Αγοράστε με τον «Δ» την επίσημη εμφάνιση της ΑΕΚ μόλις με 9.90 ευρώ!

To σημερινό πρωτοσέλιδο του «Δικεφάλου»:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λάτσι υπέγραψε στην ΑΕΚ νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.