ΑΕΚ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην ΑΕΚ ο Αλμπάνης

Η ΑΕΚ ήταν εδώ και μέρες το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Αλμπάνη και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η συμφωνία επιτεύχθηκε. Ορισμένες λεπτομέρειες που απέμεναν, διευθετήθηκαν και πλέον το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του 23χρονου μεσοεπιθετικού του Απόλλωνα. Ιδανικός αντί –Αλμπάνης ο Κλωναρίδης! Το… σπάσιμο του Ολυμπιακού στην...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ ήταν εδώ και μέρες το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Αλμπάνη και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η συμφωνία επιτεύχθηκε.

Ορισμένες λεπτομέρειες που απέμεναν, διευθετήθηκαν και πλέον το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του 23χρονου μεσοεπιθετικού του Απόλλωνα.

Ιδανικός αντί –Αλμπάνης ο Κλωναρίδης!

Το… σπάσιμο του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ – Σιγουριά στην ΑΕΚ για Αλμπάνη

Τα χρήματα που δίνει η ΑΕΚ (φαίνεται να ανέβηκε λίγο από την αρχική της πρόταση) ικανοποίησαν τον ταλαντούχο άσο αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως ήθελε να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας, διότι εκεί βλέπει την προοπτική για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Απόλλωνας δεν ήθελε να κλείσει το δρόμο στην επιθυμία του Αλμπάνη να αγωνιστεί στην «Ένωση», επομένως δεν υπάρχει κανένα θέμα και στο ντιλ μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Αλμπάνης είναι η πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας για την επόμενη σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 3 ή 4 ετών. 

Exit mobile version