ΑΕΚ

Παρασκευή η άφιξη του Άλεφ στην Αθήνα

Ο Βραζιλιάνος χαφ έρχεται σύντομα στην Ελλάδα για να υπογράψει με την ΑΕΚ
Παρασκευή η άφιξη του Άλεφ στην Αθήνα

Η συμφωνία με την Μπράγκα είναι δεδομένη και πλέον η άφιξη του Άλεφ στην Ελλάδα δεν αργεί, ώστε να υπογράψει με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο 23χρονος Βραζιλιάνος χαφ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προετοιμασία της Μπράγκα που εκτυλίσσεται στο Αλγκάρβε, πόλη στα νότια παράλια της Πορτογαλίας. Η επιστροφή της ομάδας στη βάση της είναι δρομολογημένη για μεθαύριο (Πέμπτη, 19/7).

Υστερα λοιπόν, ο Άλεφ θα ετοιμάσει βαλίτσες και θα πετάξει από το αεροδρόμιο του Πόρτο για την Αθήνα, με την ημέρα άφιξής του να είναι εκτός απροόπτου την Παρασκευή (20/7).

Η ΑΕΚ, οι Λατίνοι και το επόμενο βήμα

Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με LG η ΑΕΚ

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ