ΑΕΚ

Πλησιάζει το sold out

Τα "μαγικά" χαρτάκια για το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Λβαδειακό κάνουν ... φτερά με γοργούς ρυθμούς

Η νέα σεζόν ξεκινά σε λίγο καιρό για την ΑΕΚ και η ΠΑΕ έχει ετοιμάσει τα πάντα για τα εισιτήρια διαρκείας, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ίσως να μην χρειαστεί να φτάσει η Κυριακή για να εξαντληθούν τα εισιτήρια του ιστορικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό. Τα εναπομείναντα “μαγικά” χαρτάκια” που έχουν απομείνει κάνουν φτερά από στιγμή σε στιγμή και η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ανοίξει και της εναπομείνασες θύρες στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, η πώληση «τρέχει» με εξαιτερικά γοργούς ρυθμούς και σήμερα (21/4). Αυτό σημαίνει ότι με την αυξανόμενη ζήτηση που υπάρχει, το sold out στο Ολυμπιαό Στάδιο πλησιάζει.

Ο κόσμος που επιθυμεί να προλάβει και να αγοράσει εισιτήριο, θα πρέπει να το κάνει άμεσα είτε από τα εκδοτήρια, είτε ηλεκτρονικά είτε από τα καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα και ταχύτερα, καθώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πλέον ότι θα απομείνουν εισιτήρια για την ημέρα του αγώνα.

Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη νέα παρτίδα εισιτηρίων και για τις επόμενες θύρες που θα ανοίξουν, οι οποίες θα είναι οι 32 με την 34, οι τελευταίες κλειστές δηλαδή, μαζί με τις 31 και 33…

Exit mobile version