ΑΕΚ

Τα δεδομένα για Πόνσε και ΑΕΚ

Τι συμβαίνει με τον Αργεντινό επιθετικό

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η αλήθεια είναι πως αν όλα πήγαιναν πρίμα, τότε ο Έκι Πόνσε θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και να περνά από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να προλάβει τη Δευτέρα (2/6) την αποστολή της ΑΕΚ, που αναχωρεί για την Πολωνία.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ωστόσο, ακόμα δεν έχει πατήσει επί Ελληνικού εδάφους αν και οι πληροφορίες, τον ήθελαν μέχρι το Σάββατο (30/6) εδώ.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρόμα. Μάλιστα, οι ιταλοί θεωρούν την πρωταθλήτρια Ελλάδας ιδανικό προορισμό για την εξέλιξη του Πόνσε.
Άρα το όλο ζήτημα έγκειται στην πλευρά του παίκτη.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες σε αυτό το κομμάτι. Κάποιες κάνουν λόγο για ατζέντηδες που αναφέρουν πως έχουν δικαιώματα στον παίκτη και κάποιες άλλες, πως ακόμα και η Νιούελς έχει διατηρήσει ποσοστό επί των δικαιωμάτων του Πόνσε. Ή πως και ο παίκτης περιμένει μια πρόταση από άλλη ομάδα, από καλύτερο πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ δε θα περιμένει εσαεί τον 21χρονο επιθετικό αν και πρόκειται για παίκτη, που θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος.

Το επόμενο 48ώρο αναμένεται κρίσιμο εκτός αν υπάρξουν εξελίξεις ακόμα πιο σύντομα. Θετικές ή αρνητικές.

Από την ΑΕΚ, πάντως, τονίζεται πως δε θα υπάρξει θέμα που θα δημιουργήσει πρόβλημα στο κομμάτι της μεταγραφής του Πόνσε, με τη μορφή δανεισμού.

Exit mobile version