ΑΕΚ

Τι θα κερδίσει η ΑΕΚ αν παίξουν μαζί Πόνσε, Γκαρσία

Η ΑΕΚ μπορεί να παίξει με δίδυμο Γκαρσία, Πόνσε στην επίθεση είπε ο Αλμέιδα μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ θέτοντας νέα δεδομένα

Η ΑΕΚ μπορεί να παίξει με δίδυμο Γκαρσία, Πόνσε στην επίθεση είπε ο Αλμέιδα μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ θέτοντας νέα δεδομένα
Τι θα κερδίσει η ΑΕΚ αν παίξουν μαζί Πόνσε, Γκαρσία
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ κατόρθωσε στα δύο τελευταία παιχνίδια, που θεωρήθηκαν και ήταν σημαντικά να πετύχει δύο νίκες. Να έχει clean sheets, διαφορά γκολ στο 8-0 (με Ατρόμητο και ΟΦΗ δηλαδή) και το πιο σημαντικό, 5 γκολ από τον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντίνος ήρθε το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ από την Έλτσε. Πολλά τα λεφτά αλλά και προίκα τα 20 plus γκολ που είχε σημείωσε στο προηγούμενο πέρασμά του από την Ελλάδα πριν 5 σεζόν.

Ο Πόνσε από εκεί, που είχε πετύχει 2 γκολ έως τη σέντρα του αγώνα στο Περιστέρι, έχει πλέον 7, εκ των οποίων τα 6 στο πρωτάθλημα. Τα γκολ του τραυματία Λιβάι Γκαρσία έχουν βρεθεί από τον Πόνσε.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αλμέιδα είπε και κάτι που λίγοι είχαν προβλέψει. Πως δεν αποκλείεται, είναι στο δικό του μυαλό να παίξουν μαζί. Ο Λιβάι Γκαρσία με τον Πόνσε. Ο προπονητής της ΑΕΚ προφανώς εννοούσε σε κάποιο παιχνίδι από την αρχή και όχι όταν π.χ. θα ψάχνει εναγωνίως το γκολ. Στη δεύτερη περίπτωση, να παίξουν μαζί οι δύο επιθετικοί δεν είναι δα και καμιά τρελή καινοτομία.

Ο Πόνσε το ζήτημα είναι πως εμφανίζεται πιο ουσιαστικός. Δεν είναι μόνο ψυχολογικό το ζήτημα. Είναι και αγωνιστικό. Η καλή του καριέρα έως τώρα δεν τον κάνει και… Μπατιστούτα. Ο Αλμέιδα διέκρινε τα λάθη που έκανε στα ματς που δεν σκόραρε ή έκανε τακτικά λάθη (π.χ. με τον Άρη εκτός έδρας για το Κύπελλο) και του ζήτησε να τα διορθώσει. Τον βοήθησε. Το φροντιστήριο προφανώς πιάνει τόπο, όταν ένας παίκτης έχει 5 γκολ σε δύο παιχνίδια.

Η ΑΕΚ πάντως όταν και εάν κληθεί να δει Λιβάι Γκαρσία και Πόνσε μαζί θα προσφέρει σημαντική και must watch στιγμή. Λογικά σε μια τέτοια περίπτωση π.χ. ο Λιβάι Γκαρσία στο 4-4-2 θα πρέπει να παίζει έξω από το κουτί, ότι κάνει ο Τσούμπερ έως τώρα.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

 

Exit mobile version