ΑΕΚ

Xωρίς φιλάθλους στο Περιστέρι η ΑΕΚ

Απαγόρευση τόσο οργανωμένης, όσο και μεμονωμένης μετακίνησης από το Υπουργείο Αθλητισμού

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τη στήριξη του κόσμου της στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι δεν θα έχει η ΑΕΚ.

Όπως γνωστοποιήθηκε επίσημα από τον Ατρόμητο, η Ένωση δεν θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της στο παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο στο Περιστέρι, καθώς απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και έπειτα από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έπειτα από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της φάσης των “8” του κυπέλλου Ελλάδας, Ατρόμητος-ΑΕΚ

Απόντες από την ψηφοφορία

Στα βραβεία ΠΣΑΠ για τη σεζόν 2017-2018 η ΑΕΚ δεν θα έχει υποψηφιότητα για τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος. Κάτι που προκαλεί την έκπληξη μιας και οι “κιτρινόμαυροι” είχαν στις τάξεις τους τόσο τον Βασίλη Μπάρκα, όσο και τον Παναγιώτη Τσιντώτα. Ένας πιθανός λόγος είναι το γεγονός πως οι δυο τους μοιράστηκαν τις συμμετοχές, καθώς από τους τελικούς υποψηφίους αποδεικνύεται ότι για τη διάκριση επιλέχθηκαν γκολκίπερ που είχαν παίξει σχεδόν όλα τα ματς της προηγούμενης σεζόν.

Οι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα της Super League είναι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Ανδρέας Γιαννιώτης και Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Exit mobile version