ΑΕΛ

ΑΕΛ: Αλλιώς τα περίμεναν με τον Ντουρμισάι

Τον απέκτησε το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά. Περίμενε αρκετά, μάλιστα, προκειμένου να το πάρει απόφαση και εκείνος και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Η αναμονή, βέβαια, για το πρώτο γκολ του είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αλλιώς τα περίμεναν στην ΑΕΛ με τον Φιορίν Ντουρμισάι. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως η μισή Super...

ΑΕΛ Ντουρμισάι
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τον απέκτησε το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά. Περίμενε αρκετά, μάλιστα, προκειμένου να το πάρει απόφαση και εκείνος και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Η αναμονή, βέβαια, για το πρώτο γκολ του είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αλλιώς τα περίμεναν στην ΑΕΛ με τον Φιορίν Ντουρμισάι.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως η μισή Super League 1 ψάχτηκε με τον Αλβανό φορ. Κάτι ο Μιχάλης Γρηγορίου που τον ήξερε από τον Πανιώνιο, κάτι η μεταγραφή του Έγκμουντουρ Κρίστινσον από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό, οδήγησαν στο να κάνει ο Ντουρμισάι το αντίστροφο δρομολόγιο από τον Ισλανδό.

Μπήκαμε, όμως, στον Δεκέμβριο και σεφτέ δεν έχει κάνει. Ακόμη και ο Χαμζά Γιουνές, που έχει τα μισά παιχνίδια του, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τυνήσιος έχει αποδείξει, άλλωστε, και στο παρελθόν ότι το έχει το γκολ.

Λογικό να υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση του «Ντούρμι», ενός παίκτη που στα χαρτιά ήταν στις 2-3 καλύτερες καλοκαιρινές προσθήκες. Αυτό που βλέπουν στον κάμπο είναι πως εάν δεν πάρει μπροστά, το πρόβλημα θα είναι σημαντικό.

Από εκεί και πέρα, τη Τρίτη (8/12) η προπόνηση έγινε χωρίς τους τραυματίες Πλατέλλα, Νικολιά, Γρηγορόπουλο, Νούνιτς και Γκοτζαμανίδη. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό και το ματς με τον ΟΦΗ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τελικός. Κάθε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα φέρει μεγαλύτερο εκνευρισμό. Αλλαγές, πάντως, θα γίνουν αρκετές στη διακοπή των γιορτών.

Exit mobile version