Ο Φυντάνης στο ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα

Όσα είπε ο Ηλίας Φυντάνης μετά την πρόκριση της ΑΕΛ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο

Είναι μία διοργάνωση ξεχωριστεί για εκείνη. Δύο φορές έχει κατακτήσει το τρόπαιο η ΑΕΛ. Επομένως, ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζεται, το βλέπει αλλιώς.

Μπορεί φέτος να παίζει στη Super League 2, αλλά πέταξε εκτός ομάδα της Super League 1, τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΑΕΛ θα συνεχίσει στον θεσμό τον εκπλήξεων και δεν το κρύβουν οι άνθρωποί της πως όσο θα βρίσκεται στη διοργάνωση, θα ελπίζει.

Μετά την πρόκριση επί των Ηπειρωτών στα πέναλτι ο Ηλίας Φυντάνης, που έκατσε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στον πάγκο της ομάδας μετά την επιστροφή του στον κάμπο, είπε: «Η ΑΕΛ έχει ιστορία, έχει δύο Κύπελλα. Θα κυνηγήσουμε και το κύπελλο αν και ξέρουμε ότι ο θεσμός είναι δύσκολος. Έχουν μείνει καλές ομάδες, με τέτοια εμφάνιση κόντρα σε τέτοια ομάδα ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατάσταση των παικτών του. Για μία ακόμη χρονιά η Super Legaue 2 θα ξεκινήσει με καθυστέρηση και το μοναδικό επίσημο ματς που είχε δώσει έως τώρα η ΑΕΛ ήταν κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, πάλι για το Κύπελλο. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως «Είναι δύσκολο αυτό, ένα φιλικό έχουμε παίξει γιατί ήθελα να δω την εικόνα της ομάδας, τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια».