Ο Αλέξης Κούγιας παρουσίασε τον νέο προπονητή, Ηλία Φυντάνη, δήλωσε οτι όποιος πειράξει την ΑΕΛ θα πάει... φυλακή, ενώ προέβλεψε οτι θα αφαιρεθούν 10 βαθμοί από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Eίχε «ψωμί» η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, για την επιστροφή Φυντάνη στην ΑΕΛ.

Ο Αλέξης Κούγιας παρουσίασε τον νέο προπονητή, Ηλία Φυντάνη, δήλωσε οτι όποιος πειράξει την ΑΕΛ θα πάει… φυλακή, ενώ προέβλεψε οτι θα αφαιρεθούν 10 βαθμοί από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την πρόσληψη του Ηλία Φυντάνη, παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. «Χείμαρρος» για ακόμα μια φορά. Το αφεντικό της ΑΕΛ τόνισε οτι… σκυλομετάνιωσε όταν είχε απομακρύνει τον Ηλία Φυντάνη, προειδοποίησε οτι όποιος πειράξει φέτος την ΑΕΛ θα πάει φυλακή, ενώ για την καταγγελία του για τον ΠΑΣ Γιάννινα για την μεταβίβαση των μετοχών, προέβλεψε οτι θα αφαιρεθούν 10 βαθμοί από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» αποκάλυψε οτι το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν θα ξεκινήσει ούτε στις 24/10!

«Ο Ηλίας Φυντάνης είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής. Το σκυλομετάνιωσα που τον είχα διώξει. Τότε είχαμε διαφωνήσει, γιατί παίξαμε αμυντικά με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τώρα έχουμε καλύτερο υλικό από τότε», είπε για τον νέο προπονητή των «βυσσινί», για να προσθέσει οτι «στόχος είναι να είμαστε πρωταθλητές. Θα τους τρελάνω στη νομιμότητα φέτος. Εμείς δεν αγοράζουμε ματς και δεν έχουμε μπράβους. Όποιος τολμήσει να πειράξει την ΑΕΛ τον περιμένει Εισαγγελέας και φυλακή».

Για την υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε οτι «τη Δευτέρα συζητείται η καταγγελία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ΕΕΑ. Προβλέπω αφαίρεση 10 βαθμών. Μόνο με κομπίνα δεν θα αφαιρεθούν».

Τέλος μίλησε και για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, αλλά και τη συνάντηση με του Αυγενάκη.«Το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει ούτε 24 Οκτωβρίου, μάλλον πάμε για 31/10. Ο Αυγενάκης μας είπε ότι οι 11 από τις 12 ομάδες της Super League 2 είναι στα στημένα ματς. Μετέφερε την άποψη ότι πρόκειται για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα στην Ευρώπη με τις πιο βρώμικες ομάδες. Όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει η ΕΕΑ να κάνει τη δουλειά της και να βρει πώς Ιρανοί, Αυστραλοί, Αμερικάνοι, από τον… Άρη αγοράζουν ομάδες χωρίς οπαδούς. Θα γίνει ενδελεχής έλεγχος των Πόθεν Έσχες και μην εκπλαγείτε αν ανακληθούν πιστοποιητικά όταν διαπιστωθεί ότι τα χρήματα δεν είχαν νόμιμη προέλευση».