ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ξανά στο στόχαστρο ο Νικολιάς

Το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Αλέξανδρο Νικολιά, διαχρονικό. Οι Θεσσαλοί τον ήθελαν και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησε, αφού ο 25χρονος μέσος έμεινε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Προ ημερών υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να τον κρατήσει, αλλά ο Νικολιάς θέλει να πάει αλλού. Η ΑΕΛ έχει ήδη κάνει κρούση ζητώντας τον...

ΑΕΛ Νικολιάς
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Αλέξανδρο Νικολιά, διαχρονικό. Οι Θεσσαλοί τον ήθελαν και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησε, αφού ο 25χρονος μέσος έμεινε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προ ημερών υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να τον κρατήσει, αλλά ο Νικολιάς θέλει να πάει αλλού. Η ΑΕΛ έχει ήδη κάνει κρούση ζητώντας τον ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή Κρίστινσον.

Στα αγωνιστικά εκτός πλάνων και ο Γκαζάλ για το ματς με την Ξάνθη. O Aιγύπτιος προστέθηκε στα ήδη πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τους Ακρίτες στο AEL FC ARENA. Την ίδια στιγμή προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν τόσο ο Μούζεκ όσο και ο Ζίζιτς, ενώ δεδομένα εκτός πλάνων είναι οι Νούνιτς, Γκέργκελι και οι Γκόικοβιτς, Στάνκοβιτς, Καρανίκας, Μπούστος, Ζαν Ασούμπρε, που έχουν τεθεί εκτός ομάδας!

Exit mobile version